Ynkligt

Idag finns det två små skruttar här hemma. Två små, trötta, ynkliga, utsjasade personer. Vilka?

1: Frida, som hostar sig fördärvad och är riktigt rasslig. Snoret rinner och den lilla pannan bränner febervarm (strax över 39 som max idag, tror jag pappan sa). Jag blir garanterat hemma både torsdag och fredag med henne, frågan är om det stoppar där. Återstår att se.

2: Jag, som haft en riktig eländes skitdag på jobbet. Allt som kunde trassla gjorde det, saker gick sönder och hakade upp sig och allt var allmänt bara hysteriskt frustrerande galen enerverande! Huvudorsaken till min överstress var att allt nätverk och samtligt datortjosanhejsan låg totalt nere HELA dan. Den dan då jag valt att jobba, för att prestera arschlet av mig i slutklämmen av webbprojektet inför lansering imorgon (även om mycket jobb är kvar, oh my god jajjemen)! Ahhhhhrgh.

Planen var att jag efter väl utfört arbete skulle gå hem och vabba, nöjd med att få pytsat in en massa energi idag även om jag behövt torsdag och fredag också egentligen. Jo hejsan, så blev det inte riktigt. eller ja, energi hade jag väl lagt men inte mer... Jag missade dessutom bussen hem, lipade som en liten trött treåring när jag beklagade mig för sambon i telefon och gick sedan och tröstshoppade på bokrean innan jag handlade mat och gick hem! *skrattar*

Nu har jag landat. Trött men hemma. Kramad och tröstad. Har fokuserat om på sjukskrutten och mammatjänst, sprungit med snorpapper och nappar. Jag skulle inte tro att det blir nån direkt ihållande sömn (inatt heller). Men det ordnar sig! Snart är vi båda lika glada som Frida på dagens bild igen.

Kram därute.

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0