Glassigt värre

Okej, semesterrapport del 2:

På söndagen lämnade vi Norrköping, men åkte bara några mil. Via ett långt lunchstopp på ett köpcentra utanför Norrköping (inkl lite shopping!) kom vi sedan till Söderköping. Där sökte vi upp det härliga Smultronstället och mulade i oss stooooora glass-skapelser. Måste upplevas! Helt makalöst svulstiga glass-glas. Mmmm.


Smultronställets digra meny - snacka om beslutsångest!


Så här blev det till slut: Mary Poppins till mig och Casino till sambon!
(och nån lagom stor godisglass till Frida, som jag tappat namnet på)


Efteråt vacklade vi ut, mätta som sälar (= tjockast på mitten!). Vi strosade och kikade på Göta Kanal, som ligger precis intill. Vi lekte bort lite reströtthet i benen, gungade och sprang runt.  Kul  med lite bus!


Frida och jag fick oss några goda skratt!

Den här kvällen regnade det och vi (framför allt mera kräsna jag) ville därför söka oss inom riktiga väggar. Vi inkvarterade oss till sist på ett billigt men väääääldigt märkligt vandrarhem strax utanför Söderköping, Kanalmagasinet i Mem. Inte riktigt  vad vi väntat oss eller hoppats på, vi lär inte återvända. Enkel standard, minst sagt. Och min spindelfobi gick på högvarv.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Ullis

Åh, en glass skulle inte vara fel NU. :) Jag håller på att läsa ikapp, vad mycket skoj ni hittat på. Och finbesök har ni haft oxå. :) Krameli!

2009-07-31 @ 08:39:07

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0