Räddningen på ett problem i alla fall

Idag kom mina linser! Jag ska motstå min impuls att smacka på mig dem omedelbums och istället andäktigt peta in dem imorgon bitta. Det ska bli SÅÅÅ skönt och lyxigt att äntligen återgå till det normala. Jippiii!


Frida plaskar i pölar med sandaler - "Föj det gööööj inget mamma".
(Hon håller giraffen tryckt mot örat för att slippa höra motorcyklarna...)

Frida och jag tog en paus från ny-TV-hysterin här hemma och drog ut på stan en sväng för att hämta linserna. Vi hann med nåt butiksbesök också (med reashopping av grytunderlägg och en bok), och en vamkorv i parken. Sen handlade vi mat och spatserade (genom vattenpölarna) hem. Stillsamt. Det är inte 190 knyck på den här semestern hittills direkt! =)

Angående Fridas sovvanor förresten: Hon sover fortfarande inte middag och somnar just nu bra på kvällen igen. Yes! Nu har hon för tredje natten i rad krupit upp i våran säng, själv. Helt plötsligt runt 3-tiden kommer hon ålande och lägger sig PÅ mig. Go-nos! =) Sen ligger hon och klänger nära mig, söta prick. Antingen ligger hon kvar och trängs ända till morgonen, eller som inatt när hon klättrade ned tillbaka till sin säng runt sjutiden och sov vidare till nästan halv tio!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0