Härliga helg, välkommen

Det känns ofantligt skönt med helg. Behöver vila både knopp och kropp, känner jag. Mindre plikt, mer lyx och lathet. Yeah. Det KAN lyckas, förutsatt att jag tar på skygglapparna här hemma. Särskilt i hallen. --host--

Förra fredagens fredagsmys hos W m. fam. Chipslycka!

Ögat är bättre, men jag är tacksam över att slippa sitta fler heldagar framför dataskärmen just nu. Det regner och är tokgrått ute, så inte ens dagsljuset verkar bli jobbigt att stå ut med de närmsta dagarna. Den tyske ögondoktorn meddelade att förbättringen var god och att jag bara behövde ringa för återbesök OM jag märkte att det inte blev helt bra efter behandlingen slut.  Allt verkade redan gå åt rätt håll. Det känns, svidandet och det onda är mycket mindre idag - men istället har det blivit dimmigt och suddigt. Haha, hellre det.

Lilla fröken och jag stannade till hos farmorn och farfarn på vägen hem från dagis. Tanken var en snabbvisit, för Frida ville dit och säga hej en stund. Vips blev vi inbjudna på middag (TACK!), Frida stal en lekstund och tjoff så åkte vi hemåt först två och en halv timme senare! Vi tog omvägen via ÖB hem och bunkrade upp Fridas favvosnacks - små salta fiskformade kex. Frågar man om hon är sugen på något speciellt, svarar hon alltid "jussin, flingoj å salta fiskaj gill jag ha" just nu.

Ikväll landar vi inför helgen. Pappan ska på klassträffspartaj imorrn. Frida och jag planerar biotajm för första gången sedan barnvagnsbions tid, Pettsson och Findes Glömligheter ges kl 15.15 imorrn. Frida är taggad och jag med faktiskt. Bio är alltid bio, barnfilm eller ej. Jag älskar bio! Går på tok för sällan numera, skärpning behövs helt klart på den fronten. Efter filmen (som pappan hinner hänga med på om han vill) ska vi väl ha tjejkväll hemma, smarra karra och mysa. Blir nog bra!

Hoppas bara Frida håller sig frisk. Hon har två gånger ikväll sagt "jag äj fjusen" och huttrat, iklädd helt normalvarma kläder. Hon har varit lite blå om läpparna (vilket hon brukar vara när febern går upp) och är snuvig. Hon har också varit ovanligt andfådd idag, så hon fick en dos luftrörsvidgande innan nattning. Var nyss inne och strök henne över pannan och då var hon normaltempad - men hon gnyr och sover lite oroligt. Hm, mja... Det kan gå åt endera hållet.

NU: Åter till soffläge en stund, sen sängdito. Trevlig helg!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0