Längtar

Har mindre feber idag, men det märks nästan inte. Svettas nämligen fortfarande så fort jag rör mig, har kvar jordens huvudvärk och rejält ont i halsen. Jag kommer knappast att kunna jobba imorgon heller. Ringde sjukvårdrådgivningen för att kolla hur länge man bör vänta innan men söker sig till vårdcentralen för misstänkt halsfluss. Sköterskan svarade att febern bör ha hållit i sig minst tre-fyra dygn, och man bör vara rejält allmänpåverkad. Annars är de nya riktlinjerna att man bör avvakta med antibiotika så långt det går, för att undvika resistens. De flesta halsflusser läker ut av sig själv. Så alltså: Stanna hemma tills det gör mindre ont, låt läka, undvik att smitta. Typ.

Pappan lämnade Frida rekordtidigt på förskolan idag, kl 07.15 ungefär, för att jag skulle slippa åka iväg. Hon var trött som en plätt och gick nästan inte att väcka, den lilla sötnosen. Jag somnade om när de åkt och sov sen till kl 10.30, då  hyresbolaget ringde på dörren för att besikta TV-uttag inför nån uppgradering. Jag slet på mig ett nattlinne och yrade upp för att öppna med håret som en kvast. Nyfikna TV-förtjusta jag var inte ens skärpt nog att fråga VILKEN typ av uppgradering som ska göras! Då är det allvarligt... Haha.

Det är tråååkigt att vara sjuk. Särskilt när man är så pass hängig att man faktiskt inte orkar göra lite smånytta här hemma heller, knappt ens se på TV. Inte vill jag äta heller för halsens skull, men snart måste jag. Magen kurrar som besatt! Jag försöker låta bli att stressas över jobb jag inte hinner med, det går sådär... Längtar efter Frida men har dåligt samvete att jag inte orkar vara snäll, glad mamma med ork och tålamod just nu. Idag är det pappans hämtningsdag, så idag serveras mina båda praliner hem till mig utan att jag behöver göra nåt! Ska bara fortsätta ligga här och grimasera när jag sväljer.

Är det konstigt att jag längtar efter det här?


Kommande projekt för min rafflande dag är:
---------------------------------------------------------------------------------

1: Lunch och video. Tack och lov för matlåda med Flygande Jacob, strunt samma att det är samma som middagen i förrgår och lunchen igår! Mätt i magen, punkt.
2:
Dusch. Ajajaj, vad det behövs. Skulle ha behövts en sanering redan igår kväll men var så virrig att jag glömde bort det!
3:
Mera video? Eller läsa kanske?
4:
Sova. Igen. Blunda för att slippa se allt stök och alla rensningsprojekt jag vill ta tag i här hemma, men inte orkar med. Särskilt inte nu.
5:
En låååångsam prommis till Apoteket för lindrande halspiller? (Skickar nog sambon på det...) Borde lämna tillbaka min PEF-mätare till hälsocentralen också, nu kan jag ändå inte mäta nåt mer för det gör svinont att andas ut hårt.

Känner mig ganska osammanhängande i skallen. Skulle deklarera igår kväll (såklart i sista minuten!). Upptäckte först efter en stund att jag plockat fram förra årets deklaration! Tyckte väl det var konstigt, att ingenting kändes riktigt rätt. Det hade ju just varit snyggt, att försöka lämna in den... Haha. Dessutom var deadline förra året den 5 maj, så jag trodde först att jag hade ett dygn till på mig. Tack och lov för Facebook, där jag kikade in och min febertrötta skalle förstod att det faktiskt var bråttom med pappersarbetet! Men kan man verkligen kalla det att deklarera, när man liksom bara prickar av lite siffror och sedan godkänner med ett sms? Känns inte som nån direkt... substans.

Nåja. Hungrig mage var det. Kraaaam!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: trion

hej!

vi är tre tjejer i 15 (snart 16) års ålder, vi gör allt som 16 åringar gör och lite till!

kolla gärna in hos oss och skriv en liten kommentar vad du tyckte eller bara läs och kolla!

hope you will like it!

/TRION AMANDA,JENNY&FRIDA

2009-05-05 @ 18:31:55
URL: http://amandajennyfrida.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0