En söndag med flyt

Idag vär det morgondags klockan sju minsann. Lite mindre lyxigt än igår, rackarns. Men Frida klättrade runt och lekte i sovrummet nån timme i alla fall, så att vi kunde ligga i lättare dvala en en stund till. Efter att vi alla frukosterat och kommit någorlunda i ordning, tog Frida och jag en lång stunds TV-soffa-mys. Det vill säga Frida kollade på barn-TV nedkurad under filten intill mig, och jag småslumrade under tiden. Eeeh... hetsigt tempo idag som ni hör, haha.

Tyvärr bröts det sköna lugnet sedan av en väldigt ledsen Frida. Det rump-onda var ett faktum igen, tårarna rann och livet var tungt. Eftersom hon ännu en gång inte lyckats "göra nummer två" på några dagar, kände vi oss tvungna till ett lavemang igen. Det är hjärtskärande eländigt att behöva se henne gå igenom det, men samtidigt verkar det hjälpa delvis åtminstone... Men den här sitsen känns väldigt jobbig - jag hoppas innerligt att vi kan komma till ett slut på det här eländet snart.

Efter lunch var vi på simningen med Frida. Hon var jätteduktig, flöt väldigt bra, bubblade och höll igång. Fast visst är det en hel del saker hon inte vill göra... Helt klart gillar hon att vara i vattnet - det är vissa av de där styrda övningarna hon sätter sig på tvären emot. Över huvud taget är det humör i kvadrat just nu - senaste veckan har hon infört nåt slags automatiskt ultrailsket gastande, som kommer i exakt samma ögonblick som hon vill/inte vill  något. Inte överlägset charmigt, får man ju säga.


Frida väntar på sin tur att skutta i poolen.


Efter att vi duschat och torkat och rullat hemåt igen, gick jag ut en kort sväng på stan. Jag var på jakt efter en särskild jacka på Lindex - som naturligtvis var slut. Hittade dock faktiskt FYRA tänkbara på Kappahl, och slog till sist till på en av dem! Men det är öppet köp till 16 januari (julklappstider!) så jag ska prova och känna efter ordentligt.

Det är en svart (fegt!) ulljacka, med stor krage (blir det konstigt när jag oftast ruschar runt med den öppen?) och knäppning. Kanske lite för kort för mina ofta långa tunikor? Kanske korkat med kemtvätt som småbarnsmamma? Och ingen huva som skyddar mot duggregn och isande vindar? Men lite bättre stil och klass än en "sportjacka", å andra sidan. Hmmmm...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0