På kurs med Kurt

Jag rattade oss heeeela vägen till Örebro så finfint så! Nånstans efter halva vägen hade jag vant mig ganska bra vid det stora åbäket till minibuss, haha. Fast finliret inne i stan är lite småklurigt, bilen har ett konstigt dragläge. Var förmodligen vääääldigt förtroendeingivande att jag fick tre motorstopp i rad, när jag skulle svänga ut från parkeringen där jag hämtat alla i morse, hihi... Det var mörkt typ de första 45 minuterna, och dimmigt som bara busen stora delar av vägen - de två delarna hade vi inte beställt förstås. Men fram kom vi!

Sedan har vi kursat hela långa dagen på Örebro universitet, kring "Juridik kring digitalt material". Heavy stuff! Intressant, viktigt, nyttigt - men seeeegt ibland tyvärr. Mycket för hjärnan att tugga i sig, liksom. Att vi hade ett rum utan syre hjälpte ju inte till heller. Alls. Imorgon ska vi dock vara i Musikhögskolans lokaler, enligt ryktet både vackrare och luftigare!

Efter kunskapsinhämtandet bussade vi till hotellet, Choise Eurostop. Parkerade åbäket, checkade in och åkte fina hissen med stämningsfullt stjärnljustak! Rummet är alldeles lagom och bra! Stoor säng (1.40?) som jag strax ska njuta obeskrivligt av att breda ut mig i. Fräscht och trevligt. Finns ett litet runt fönster mellan duschkabinen och rummet - jag kan kolla in morgon-TV medan jag duschar!


Vackra stjärnbeströdda hissen och det roliga tittut-fönstret i mitt rum.


Kvällsmiddagen var trevlig, även om det var lite trist att jag hamnade vid "sista" bordet där vi bara satt tre personer (alla andra satt åtta vid varje bord). Supergod mat!! Dessutom en liten knorr på slutet: Vi fick ordna vår egen mjukglass. De hade en mjukglassmaskin, där vi själva fick slingre ned mjukglassen i bägare och hålla över ev. strössel. Rolig detalj som efterrrätt!

Efter middagen kilade jag upp på rummet i ett huj. Bytte till mysbrallor. Dukade upp dator, överblivet bilgodis, telefonen och vattenflaskan på den fläskstora sängen. Slog på TV:n, kollade på Greys Anatomy och True Blood och NJÖT. Pratade med sambon, surfade runt, Facebookade och kände mig jäkligt bortskämd.


Jag slöar, multimedia-njuter och har det gött.

Imorgon blir det en ny hjärnskrynklar-kursdag, sedan ska jag ladda för att bussa oss hem till Gävle i mörkret. NU: sovnjut genom att spreta med hela kroppen över tillgänglig yta!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: farmor

Jag kan rapportera att Frida har ej gnällt efter mamma.Jag var orolig att hon skulle bli oerhört ledsen.Istället talade Frida om för sin pappa att hon ville åka till Thailand med sin fröken på dagis.Johan förklarade att det inte gick och skulle inte mamma och pappa följa med.Skulle Frida åka ifrån mamma och pappa.Jovistt fick mamma och pappa åka med.Frida trodde att allt var klart för resan men pappan förklarade att det inte skulle bli någon resa och Frida var nära tårarna.Jag blev så förvånad över att höra Fridas diskussion med sin pappa.Tänk vad vi har blivit internationella.Otänkbart för en tvååring förr att tala om detta.Farmor och farfar tänker överraska med enliten resa i Sverige i julklapp till Frida.Vi talar en hel del om julklappar och tomten nu.Jag är så förvånad att Frida talar om upplevelser och vad vi kan göra.

Hälsningar från förvånad farmor

2009-10-22 @ 09:36:37
Postat av: Marielle

Även om man saknar de man älskar därhemma måste jag ändå säga att hotell låter såååå LYXIGT! Att inte behöva ta fram frukost och duka av efter den, att slippa byta lakan - eller ens bädda om man kan med - och kunna glömma allt som måste plockas undan... Härligt! Och det är nyttigt att längta... ;)



Kram M

2009-10-22 @ 21:26:38

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0