Plötsligt händer det

Kors i taket - jag har ägnat en stor del av kvällen åt nyttigheter! Visst, jag har kollat på TV samtidigt till stor del. Men jag har också gått igenom Fridas garderob och plockat ut för små saker. Rengjort urväxta skor, vikt kläderna och packat undan i påsar - sådant vi fått låna av M&T, vill säga. Vårat eget ligger också undanplockat men återstår att styra bort från lägenheten - klänningar till källaren och mer pojkvänligt på utlån till E. Sådant vi lånat av I ska också till E. Blir säkert av vilket år som helst nu, haha!

Allt detta bara för att jag ringde M och pratade bort 1,5 timme av kvällen. Ljuvligt! Vi bestämde en liten dagstripp till Stockholm för ett besök hos M&T nästa lördag. Pappan ska först springa lopp, jag och Frida ska umgås med vännerna. Sedan en gemensam middag för hela bunten och hemfärd. Bra plan! Hoppas det inte kommer nån bacillusk emellan bara.

Som bonus för min plötsliga nit, hittade jag förresten en låda lånekläder i källaren som jag glömt stod där. Innehöll bland annat vinterpjuck till Frida, troligen alldeles lämpliga i storlek! Nån jacka spanade jag in också, men resten får jag gå igenom nån annan dag...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0