Social trend

Idag har jag inte klivit ur mysbrallorna på hela dagen. DET är söndag det!

Hela morgonkvisten såsade vi omkring här hemma alla tre i pyjamas och slapparstuk. Grymt skönt! Frida vaknade strax efter kl 6 (fast i kroppen var ju klockan sju...) och jagade upp pappan för att få gå och kissa. De smög tillbaka till sängen sedan, men Frida kunde inte somna om. Fast hon försökte, och vi fick en ganska långsam start med bokmys och småprat i liggande läge alla tre en stund till. Efter frukost framför TV:n, hamnade vi där igen. Ringde till morfarn, kittlades och hade det allmänt avslappnat.

Pappan var lite förkyld idag och lämnades hemme för vila och tillfrisknande, medan vi tjejer drog till simningen. Frida flöt som en kork och duschade till och med sitt eget ansikte idag - hon som kört "vägra vatten i ögonen"-stilen ett längre tag. Efteråt stack vi direkt till S&A och lilla I. Småbrudarna lekte loss i sedvanlig stil - högljutt och lättklätt, haha!  Jag skjutsade A till affärer för upphämtning av diverse inredningsattiraljer, sedan blev vi bjudna på smaskig blåbärspaj innan jag lyckades lirka hem min lilla klädbytarbuse.

Frida och I har verkligen roligt ihop. Ibland när jag betraktar de där två, får jag känslan av att de kommer att bete sig ganska likadant när de är femton - prova varandras kläder, följas åt på toa, fnittra, hänga framför TV:n, dansa loss ihop, gnabbas lite över något missförstånd eller en stark vilja men snabbt återgå till fnissandet och de höga tonerna.

När vi kom hem, väntade servett-dukning och god (tidigare oprovad) mat. Sämre kan man ha det!

Nu är det blåmåndag imorrn igen, och inte har jag jobbat så pass mycket som jag tänkt i helgen heller. Webb-jobbs-deadline på fredag och plenty to do i veckan, om man säger så... Men äääääsch, det ordnar sig. Och måndagen ska avslutas med tjejkompismiddag på restaurang, härligt nog. Tre sociala dar i rad, kors i taket!

Ha en bra vecka!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0