Ömt

Jag är inne på dag två av nåt underligt magont. Det började som "jaha, nu har jag magkatarrkänning igen", men smärtan vandrade ned mot höger sida igår kväll. Där har det stannat, även om det känns bättre idag. Men det är INTE som det ska, även fast det inte gör galet ont.

Blindtarmen?
Vem vet.

Jag ringde faktiskt sjukvårdsrådgivningen nyss, som inte kunde "friskriva mig" från misstanken om blindtarmsinflammation. Sköterskan jag talade med, tyckte jag ska åka in till sjukhuset om jag vaknar av smärtan inatt (fast det gjorde jag inte igår, jag kunde bara inte somna...) eller kontakta hälsocentralen om jag fortfarande känner likadant imorgon. Hmmm.

Känns faktiskt urlöjligt att åka in till sjukhuset när det inte gör tokont alls.
Fast att få akuta blindtarmsbesvär för att jag inte åkte in i tid, känns ju också rätt dumt...

Jaja, vi får se. Nu går jag och sover i alla fall, för att åka in till sjukhuset mitt i natten känns lite over the top dramatiskt!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hm, jag tycker det låter lite som gallbesvär faktiskt. Har opererat bort min efter en massa anfall. Det känns lite som illamående som sätter sig sidan på höger sida. Hoppas det går över och försvinner! Kram

2010-12-09 @ 09:14:24
Postat av: Anna

Hej!

Hur mår du? Svårt att säga vad det är, kan ju vara gallbesvär, även blindtarmskänning, magsjuka eller annat tillfälligt virus. Hoppas att du är bättre idag.

2010-12-09 @ 12:24:25
Postat av: Sara

Ja, gallbesvär kan det iofs vara, men det gör ju så djuriskt ont! Tro mig...

Blindtarmen kan det också vara. Det verkar vara ett 40-års-syndrom. En kompis till mig fick åka in på op. av blindtarmen dagen efter han fyllt 40 så...

Jag håller tummarna att det ordnar sig för dig!

2010-12-09 @ 14:31:32
URL: http://skruttisar.blogg.se/
Postat av: Jenny E

Tacka alla snälla! Har varit och kollat ordentligt idag. Troligen inget allvarligt, ska dock vara uppmärksam på ändrade/ökade symptom närmaste dagarna.

2010-12-09 @ 22:49:45
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Ida

Hoppas det blir bättre, krya på dig :)

2010-12-09 @ 22:59:33
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0