Äntligen helg

Sällan har det känts så skönt med fredag! Min energinivå är är totalt i botten så lite vila sitter riktigt, riktigt fint. Är nog nödvändigt, rent av. Ska bara se till att jaga bort tankarna på hur mycket (redan försenat och uppskjutet) jobb som är kvar, på de stackars sju (!) arbetsdagar som är kvar till semestern.... Sådärja. Puh.

Äntligen ska det bli tid att få mysa ikapp med familjen också, skönt! Frida var så busig och go´ idag, vill vara nära, nära, nära och skrattade och var filurig. Hon ville inte gå upp i morse, utan sa "Kan vi inte bara ligga kvar och vila och kramas hela dagen, mamma?" Sådant härligt ger extra ork, tack för det!


Frida försöker göra en knasig min, men kan inte hålla masken utan börjar skratta.


Glada goprick, vad jag älskar dig!


I helgen är det prinsessbröllop också. Svårt att missa!

Jag är ofantligt less på allt tjat om det här brölloperiet, faktiskt. Har inte hängt med mycket, inte sett nåt av all inför-TV, inte läst skvallertidningarna. Kräks snart om nån mer butik spinner vidare på det här med bröllopsprodukter... Kände mig osäker på om jag skulle se själva vigseln imorrn ens. Men nu, vad hände ikväll? Jag råkade slötitta på slutet av festkonserten och VIPS var jag med i stämningen. Jag kunde knappt andas under det fantastiska Svansjö-numret, och grät ohejdat när de två modiga, duktiga barnen sjöng solo om kärleken direkt till brudparet! Tänk vad häftigt att få gå till bröllop med all den där kärleksboosten i kroppen - få förunnat!

Vi får väl se om det blir en tripp till Ockelbo imorgon för att fira ståhejet, eller om det blir hemmasoffan med nån prinsessbakelse istället. För nog måste det ses, trots allt.

Nu ska jag krypa till kojs. Ha en riktigt bra helg!!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0