En liten söndagseftermiddag

Vi kom ut i ljuset idag med!

Fantastiskt väder, bra läge för en familjecykeltur. Men jag känner alltmer att jag inte är någon soldyrkare. Jag liksom bara tar mig mellan olika skuggor, när jag befinner mig i solen... Pust pust.

(Undra om jag varit nån liten grekisk tant i ett tidigare liv, fullt påklädd i skuggan eller inne medan alla turister steker i stringbikini runt knuten? Fast mest troligt har jag väl varit nån blek engelska, haha, det har alltid känts som en hemma-tanke på något vis.)

Vi fick i alla fall äran att hälsa på lille nyfödde L, tre veckor och en dag gammal. Gooos, vilken skatt! Han sov länge i min famn, så snäll. Bebisälskande Frida var såklart urförtjust och klappade och strök och stoppade i napp, så att jag var rädd att föräldrarna skulle drabbas av beskyddarpanik... Hade varit fullt förståeligt, i så fall. Tur att Frida är helt frisk och har varit det länge nu, bacillrisken borde vara minimal åtminstone!


Sedan cyklade vi alla hem igen. Frida skuttade glatt uppför trappan i sina nya "hoppa-tofflor", ett par Crocs i Hello Kitty-stuk som vi shoppade idag. Hon betalade stolt med egna midsommarpengar precis som jag skrev tidigare, så hon fick välja själv!


På kvällskvisten bakade jag och Frida chokladbollar. Det var typ eeeeevigheter sedan jag gjorde det! Frida var förvånansvärt duktig på att rulla degen till bollar, måste jag säga.


Nej, nu måste jag i säng - det är ju faktiskt inte semester riktigt ännu... Kämpa på.  Ha en bra vecka där ute!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0