Konstigt fenomen

Var på festkväll igår, med kjol (kors i taket) och fina petrolblå strumbyxor (strumpbyxor from hell: midjelinningen rullade ned på halva arslet så fort jag rörde mig, så sjukt obekvämt, störigt och med en ful extravalk till följd - jag har tillräckligt med sådana ändå, tack så mycket! Men det var en utvikning). Knallade runt med dessa strumpisar i mina nya (dvs ej ännu ingångna), men oerhört fotriktiga och lågklackade Rieker-sommarskor. Kände inget obekvämt, kom hem med sköna tassar.

Tog samma skor till jobbet idag, barfota. Gjorde lunchärenden på stan (köpte förskolepedagogpresenter + ett par klädplagg), så jag gick lite extra utöver den vanliga kontorsråtta-delen av dagen. Skorna kändes väldigt sköna, inga skavsår, ingenting. Bekvääääämt bara.

Kom hem, tog av skorna, käkade mat - och kunde knappt gå efteråt! Fötterna hettar, trampdynorna känns helt runda under framfoten, är ömma och svider. Lite hälsporre-varning på högerfoten dessutom.

Va? Vad är det frågan om? Obegripligt skumt.
Hur mycket snällare kan man behandla sina fötter?
Jag menar, Rieker - tantpräktigt bekvämlighetsmärke...
Hur överlever alla med snajdiga högklackeskor egentligen?!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Skumt, jätteskumt! (Ungefär som när solbrännan dyker upp på kvällen när man varit i solen en hel dag utan att känna något...) Högklackat är inte att tänka på! Varken för fötterna eller för tekniken ;-)



Själv har jag oerhört känsliga fötter men lyckades gå barfota i ett par loafers flera timmar i ett köpcenter igår - och kom hem med bara ett rött märke, ingen blåsa! Mina är i och för sig inte nya men det brukar inte hjälpa, ny säsong - nya skavsår... Jag som är rödtopp är känslig för solen också, men det framkom kanske ovan?



Vi ser fram emot en ny (dopstressig) vecka när dottern repat sig från vattenkopporna (från helvetet) - bara två kvar som ska torka in. Hurra!!! Vi ser slutet på snart två veckors sjukstuga. Dessutom ska vi förhoppningsvis kunna fira min lillebror som fyller trettio på måndag! Ska bli skönt att bryta isoleringen för oss alla. Får bara hålla tummarna att inte lille N får vattenkoppor så vi måste ställa in dopet. :-( Det vore maximal otur, hoppas amning är så bra som de säger. I övrigt; babymassage, första läkarbesöket för N och dopfix. Vad väntar er?



Ha en fortsatt trevlig helg!

2010-06-05 @ 23:07:41
Postat av: Jenny E

Marielle: Hoppas ni får kliva ut i verkligheten nu och köra dopet som planerat! För oss väntar nästa vecka ledig måndag för mig och Frida, dagis har planeringsdag vilket känns mysigt (trots att jobbhögarna är många men det struntar jag i). Ett föräldramöte, då vi ska få veta hur det blir med barngruppen och personalen i höst. Och så en grillkväll med jobbet för mig! Längre än så minns jag inte...

2010-06-05 @ 23:16:35
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0