Kvällen som försvann

Igår fastnade jag och Frida på stan efter att jag hämtat henne på förskolan. Vi kom dit strax innan kl 17 och vips var klockan sju - hur går det där till?

Vi skulle egentligen bara hämta ut linser till mig. Men när vi ändå var på stan, gav vi oss ut på jakt till tygaffären efter skosnöres-resår till Fridas ärvda pjuck. Sen tittade jag in på Indiska när vi ändå (nästan) gick förbi, för att spana efter Bollywood-fest-kläder medan Frida knaprade mellis som jag trollat fram ur väskan. På väg över torget köpte vi jordgubbar, och medan jag provade kläder på H&M, och pappan anslöt, och vi gick på toa, och spanade på skor till Frida och köpte middag, så åt Frida förtjust upp en halv liter av de röda bären!

Hem, sushimiddag framför TV:n, avtvättning av busunge och nattning. RIDÅ.

Båda vi vuxna slocknade också vid nattningen - pappan medvetet, jag mer oväntat. Vaknade svettig och fullt påklädd under täcket klockan 23.35. Hallå, vem snodde min fredagskväll, liksom?! Jag blir så morrig sådana där gånger. Rasslade upp, plockade undan middagsattiraljerna, muttrade en massa, borstade tänderna och stöp i säng igen. Har drömt helt crazy hela natten sedan, och vaknade med gräsligt ont i ryggen. Min kropp pallar inte långsovning längre! Mina alldeles för korta vardagsnätter är typ vad ryggen tål, sedan blir den steeeel.

Så var den - fredagskvällen som nästan inte fanns.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0