TV-frossa

Idag firar jag att OS är slut, med ett riktigt TV-maraton! Lite i oordning i och för sig, för de som snickrar ihop vår sopiga TV-tidning tyckte tydligen att det var oviktigt att berätta att det var ett avsnitt av Mästarnas mästare idag. Så nyss kollade jag på mästargänget på SVT Play istället.

Tidigare ikväll har jag avnjutit säsongspremiären av Desperate Housewifes och de två första avsnitten av nya serien Cougar Town. DH är ju pålitligt stabila och Courtney Cox nya serie gillade jag skarpt! Lite ersättning för Gilmore Girls nästan, som jag gillade förr. Kul!

Övriga livet? Det verkliga?

Farmorn och farfarn hade hämtat Frida idag, så efter att jag betat av ett par extra jobbtimmar hämtade jag upp grynet hos dem. Snabbt hem, överlämna bilen till träningspappan och hasta ihop middag till oss brudar. Frida var grymt nöjd över att få käka framför TV:n, dessutom iklädd finaste prinsessklänningen som hon snurrdansat lyckligt i medan jag kockade. Efter maten somnade hon gott.

Tja, jag hade tänkt fippla med lite ohunnet jobb på den bärbara datorn medan jag hängde vid TV:n, men vårt trådlösa nätverk verkar ha lagt ned så den taktiken funkade inte. Dumma! Fast imorgon ekar korridoren rätt tom på jobbet, de närmaste kollegorna är lediga och på tjänsteresa. Kanske genererar lite extra arbetsro, om jag har tur? Istället knappade jag lite på minnesanteckningar från förskolerådet ikväll. Alltid något.

Nu nattning. Hoppas er vecka löper på bra!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0