Å regnet det bara öser ned...

...jag blir så blöt om ... eh... mina sandaler och nakna tår. Slipper i alla fall strumpor! Men  H E R R E G U D  vilket himla strilande det är här nere. Totlt oavbrutet regn, växlar mellan dugg och stooora, snabba, tunga droppar men avtar aldrig helt. Sambon har pratat med en svensk som bott här länge, och han säger att han aldrig varit med om att det regnat så ihållande här förut. Nähä, men så skojsigt att vi tajmade detta unikum-väder då!


Frida is singing in the rain. Bokstavligen!

 


Jag har köpt en vattentät väska - räddas det som räddas kan, liksom!

 


Lunchdricka a la Thailand.

 


Att elektriciteten funkar i det här landet är ett mysterium utan dess like...


Idag har vi roat oss med att bada i poolen, jag och lillpärlan. Det går fint i regn med, kan jag intyga. Blött som blött liksom, haha! Pappan har njutit av en timmes thaimassage, till det alldeles lämpliga priset av typ 65 kronor. Jag har tagit en manikyr, det kostade 50 pix. Frida satt bredvid och klistrade klistermärken under tiden, duktiga tjejen!

Nu längtar vi efter bättre väder, helt klart. Åtminstone regnfritt. Pleeeeease? Vi hann ju se den fina klara kvällshimlen, samma dag som vi kom till Ao Nang - när får vi se den igen, tro?


Vacker kvällshimmel vid Ao Nang beach. Det gillar vi!


Hittills har vi bara varit med om nån enstaka timmes riktig, gassande sol (i Krabi). Det är förvisso outhärdligt hett då för varma själar som mig (varmt nog ändå!), men ändå så härligt på sitt vis och liksom det väder man väntar sig. När kommer det? Vi kan ju inte gärna ha regn i tre veckor, kan man tycka...

Nu ska jag och Frida gå och köpa lite småsnacks och dricka, som vi kan knapra på när vi ska softa på rummet ikväll när pappan går på thaiboxningsmatch. Han kommer antagligen strax tillbaka från thaiboxningsträningen, så kanske hinner vi köka middag ihop innan han sticker igen. Annars får jag och grynet valsa iväg själva på nåt plejs, det går ju också fint.

Frida har lite hemlängtan idag, hon saknar dagiskompisarna S, E, J och kompisen I mycket. TV:n hemma drar också. Samtidigt trivs hon fint, snackar med alla, lär sig nya ord och har kul!

Ha det bra ute i världen. Det har vi!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0