Konstnärliga framsteg

Frida har ritat mycket i sommar (på bl.a. många och långa bilresor, ni vet). Hon har gått ifrån att få till väldigt knaggliga huvudfotingar, till nån slags egen stil på nya figurer som ibland har nån typ av kropp. Hon kan också rita en och annan katt, snigel eller så - såpass att man kan gissa rätt på vad de föreställer (men inte mycket mer, än så länge).

Härom veckan ritade hon en teckning till en vän som är gravid, och ritade då magen och en bebis där i. Sedan hmnade hon i ett stim och ritade denna:


Det är tydligen jag, när Frida låg i magen! Själva pytte-Frida blev visst lite felritad, för till sist blev hon bara en röd prick. 

Också ett sätt att processa detta med relationer, generationer och olika åldrar och hur allt hänger ihop! Ni vet, "farmor är pappas mamma, och morfar är mammas pappa...". Inte lätt att förstå sig på, det där. Men nu har Frida koll på det mesta av det, tror jag.

Sambon tycker för övrigt att det ser ut som att Frida ritat Betty Boop, haha. Och tja, viss likhet kanske det finns - huvudet är i alla fall lika stort!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0