Mera filmtajm

Nu sitter vi mätta i magen i soffan, efter att Johan kockat ihop en smarrig födelsedagsmiddag (ja, till sig själv och ja, jag vet att jag borde ha gjort den...) med fetaostgratinerade potatishalvor, nån köttbit och ett glas rött. (Mina öron hettar fortfarande av allergireaktionen på vinet - vissa rödvin är hopplösa för min del!) Gårdagstårtan landade lika fint i magen idag. Sambon pratar till och från i telefonen med släkt och vänner - han är så överraskad och glad över alla gratulationer han fått på olika sätt!

Nu ska vi nog strax slå på filmen Brothers. Men ikväll orkar jag inte uggla uppe sent, jag är gäspa-käken-ur-led-trött mellan varven! Jag hyrde nämligen tre filmer igår, Brothers, Away we go och Precious. Jag började sedan se Precious förrän på tok för sent men var bara tvungen att se klart den! Bra film. Men det blev liiite magert med sömn, haha.

Förresten, om vi nu ändå pratar sådant man ser på skärm: Jag hade hoppats att Dansfeber på TV4 skulle vara lite kul, men är besviken. Programmet är lamt och halvtrist - men jag är SJUKT impad av Nassim Al Fakirs Beyonce-dans igår, vilken skön kille! En annan trevlig TV-upplevelse i helgen är Här är ditt liv med Kjell Bergkvist - han verkar vara en väldigt bra människa!

/Jenny

Kompletterande PS: Några telefonsamtal senare beslöt vi att skippa filmtittandet och soooova istället. Kors i taket, jag kommer i säng före kl 23 ikväll! Det var väl på tiden...

Kommentarer
Postat av: Nina

Hur var bion då? Nassim är en himla kul kille även privat! Vi har spelat med honom (och hans bror Sami) innan han/de blev "kändisar".

2010-09-12 @ 21:56:58
Postat av: Jenny E

Nina: Låter kul - han verkar störthärlig! Det tyckte jag redan innan och det här var ju en ny sida. Filmen var helt okej - i alla fall de bitar jag såg när jag inte slumrade till, haha. Fyra-fem timmars nattsömn och mörk salong - svårt att hålla fokus efter ett tag! Frida gillade den skarpt, i alla fall.

2010-09-12 @ 22:04:26
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0