Rakt, rakare, rakast

Jag har varit och klippt mig idag. Bara en enkel toppning, inget som syns direkt. Syns gör däremot slut-looken som frissan fixade till - plattångat raaaakt hår! Håller förmodligen i sig till imorgon, så jag får nog möta ett och annat förvånat ögonbryn på jobbet.


Det är inte ofta jag har plattat hår. Det är verkligen en cool känsla, när man normalt har trasselsuddsrufs! Att kunna dra handen genom håret utan att den trasslar sig fast i lockarna. Att kunna skaka på huvudet och det liksom svischar mot kinderna. Försöka fläta hår som halkar ur händerna, som glider iväg. Häftigt!

Men faktiskt så märker jag att jag vant mig vid och tagit till mig lockarna, för det känns verkligen inte som jag det här. Jag känner mig nästan lite utklädd!

/Jenny

PS: Frida började gråta, och sa hackigt: "Men mamma, jag vill att du ha ha lockigt hår som MIG!" Haha. Lite fukt på det här gumman, så är rufset tillbaka. No worries.

Kommentarer
Postat av:

Men fina Jenny , jag tyckte du var SUPER fin i det raka, vilket hår du har:)Du har tur du som kan ha två frisyrer i en liksom:)



KRAM på re!!!

2010-09-24 @ 08:17:15
Postat av: Jenny E

Erika: TACK! =)

2010-09-24 @ 09:52:33
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback