Visst kom det typiskt engelska regnet

Idag var det inte sådär obegripligt varmt, som det maximalt välkomnande vädret igår. Idag var det mer normalokej. Halvmulet med solglimtar. Och en regnskur. (Men vi har fått ett ihopfällbart paraply i konferenskassen - BRA där, anordnarna. Pluspoäng.) Och blåååååst genom märg och ben, faktiskt. Kanske berodde det på att jag lämnat jackan på hotellrummet?? Hähä.

Det har varit en fullmatad dag, skallen är alldeles proppad. Det känns lite extra trångt där inne nu, för jag har haft blixtrande och bultande huvudvärk nästan hela tiden sedan vi kom hit. Den försvinner inte nån lång stund med piller heller. Drygt! Antagligen en följd av pollenallergin, som såklart fick en kickstart när jag mötte värmen och våren här.


Campusområdet var vackert - och vårvackert, minst sagt.



Tulpaner - såååå himla fint.



Ännu en campusbyggnad. Pampigt.



Blommande äppelträd - så ljuvligt.


Efter sista föreläsningen för idag, var det drinkar och tilltugg. Sedan marscherade vi, det vill säga en hel drös (12 pers) från Blackboard Nordic User Group, iväg till Jamie Olivers restaurang Jamie´s Italian. Så himla fint. Och GOTT såklart! Mmmm. Vi hade dessutom turen att bli bjudna på allt av "vår" Blackboard-representant som också var med. Sicken lyx!


Den här maffiga byggnaden låg alldeles mitt emot universitetsområdet.



Det är vackert med engelsk ruffighet, tycker jag.



Till slut hittade vi entrén till Jamie´s Italian.



Väldigt trivsamt ställe, måste jag säga.



På väg till toaletten passerade man denna hylla - ingen risk att missa ägaren. =)


Nu är det dags att natta i den härliga hotellsängen. Ny lååååång dag imorrn, med konferens till kl 18 och sedan en kort paus innan lååååång konferensmiddag. ZZzzzzz ZZzzzzz...

/Jenny - som lyckats trolla fram svenska bokstäver idag...

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0