Snurrigt

Jag hinner inte riktigt landa den här veckan, det är så fullt upp. Jobbet är galet hektiskt, verkligen, och snurrar upp mig lite väl mycket. Puh!

Sen blir man rätt trött av det här med radhusägandet. Diskmaskinshistorien pågår och pågår och vi handdiskar och handdiskar. Nu har vi fått lite fukt i källaren också! Det hade de som bodde här innan aldrig haft problem med, men tjolahopp nu var det tydligen dags. Sambon har rivit loss den fastlimmade nålfiltsmattan en bit idag, så nu står det och luftar. Det lär inte bli piffigt efteråt, mattan var ful som stryk redan innan... Hm.

Som tur är har jag några roligheter för mig också, som ger energi. Jag var på tjejbio igår, hade väldigt roligt och fick många gapskratt till filmen Bridesmaids. Imorgon är det dropin-fika på förskolan, då gäller det att ta sig från jobbet lite tidigare UTAN ångest över allt jag inte hinner. Utmaning! På torsdag ska jag ut och käka med en kompis.

På torsdag eftermiddag börjar också Frida och S på gymnastik! Det ska bli spännande att höra hur det går och hur det är. Jag får nämligen inte se nåt, för det är farmorn och farfarn som hämtar på torsdagar och tar henne till gympan. Ovant, men nyttig träning för mig att inte vara inblandad i allting.

Nu ska jag fixa några grejor och skutta i säng.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0