Vi har en övervåning

Idag flyttar vi ur ettan, dvs slutar sova i vardagsrummet. Jippi! Vi etablerar oss på övervåningen, det känns skönt. Frida ligger redan och premiärsnusar på plats i nya sängen.

Vi har brottats med den rackaren idag; gjort klart med ben, och huvudgavel som skulle få fötter och "tassas, och INTE minst stoppat i de två "kassetterna" som det heter (mellanlagret i continental-sängen) i ett stort gemensamt tyg. Svettigt! Men till slut fick jag till det. På med feta bäddmadrassen bara och DÄR var det klart!

Man känner sig som rena rama prinsessan på ärten, den blir höööög jämfört med vad vi är vana vid. De tillfälliga sängborden (de gamla, som funkade i bredd tills vidare) står bredvid nånstans långt där nere, haha. Sedan tillkom ju operation bädda. Ingen konst alls, mycket bekvämare för ryggen att bädda en hög säng. Om man hade rätt lakan, vill säga... Höll på att söka fullkomligen IHJÄL mig efter dubbelsängsunderlakan, innan jag slutligen fann dem och kunde avsluta uppdraget.

Förutom sängbestyren har jag tvättat en massa idag, packat upp några lådor och pysslat på här hemma. Pappan har bland annat oljat trallen. Mycket jobb men väl värt det, hujedamej så mycket bättre det blir. Skönt!

Frida vaknade och sade orden "Kan vi ringa till nån kompis till mig?" nästan innan hon ens öppnat ögonen i morse. Då hade vi häpnadsväckande vältajmat precis fått ett sms från en dagiskompis som var i lekparken utanför. Tror aldrig Frida klätt sig och mumsat macka så snabbt nånsin! Det slutade med att vi fick låna E hos oss i några timmar, perfekt.

Hoppas ni har det fint ute i världen. Den rullar visst på som vanligt, har jag hört...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0