Din minut

Exakt NU för fyra år sedan föddes du, Frida.

Det var måndag morgon och vacker vintrig snöstorm ute. Jag minns att jag såg ut genom fönstret och hade svårt att förstå att folk just då skulle gå till jobb och skolor och leva ännu en helt vanlig vardag - så underligt, hela tillvaron var ju förändrad!

Efter sisådär tolv timmars småont och ytterligare tolv timmars mera påtaglig kamp, hade du äntligen kommit till oss. Det blev en jättebra förlossning! I alla fall om vi inte hakar upp oss på de fyra-fem timmar du envist inte ville komma framåt, utan satt fast och stilla medan min kropp ville krysta... Men den envisheten känner vi ju igen idag, haha!

Amma tyckte du var trixigt, men du var ju liten som en räka och behövde växa så vi blev kvar fem dygn på BB. Fast stackars pappa fick bara ett dygn där med oss - resten av tiden låg han hemma i sängen med över 39 graders feber. Vi hann dela rum med tre andra mammor och deras småknattar - det var ganska jobbigt. Speciellt konstig var hon som åt thaimat mitt i natten... Men du var så lätt att ta hand om, sov massor och pep som en liten gök.

Du fyllde våra hjärtan med kärlek som vi aldrig tidigare upplevt.
Det gör du än idag, det är som en varm storm av kärlek och glädje.

Grattis fantastiska Frida!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis Frida på din födelsedag!! Hoppas du får en rolig dag med många presenter och tårta :-) Kramar från Malin med familj (som har följt er blogg läääänge).

2011-02-05 @ 08:41:52
Postat av: Marielle

Grattis coolaste Frida!

2011-02-05 @ 09:10:56
Postat av: Jenny E

Hon hälsar och tackar. ;-)

2011-02-05 @ 14:07:57
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0