Om att inte ha tålamod och balans

Nån som har lite tålamod till salu? En stooor säck, kanske?

Jag lagade mat idag, tacopaj. Sambon hjälpte till en sväng innan han skulle iväg på träningen. Två kockar ger tydligen en rörig soppa - plötsligt låg allt innehåll i pajskalet men tyvärr UTAN att det hunnit förgräddas. Gaaaah. Kan meddela att det INTE är alldeles enkelt att snyggt skrapa upp tre lager innehåll igen. Jag var sjukt hungrig och fick värsta flippen - morr och fräs och liten arg tår!

Herregud. I-landsproblem, anyone?!

När pajskalet äntligen förgräddats och alla lager kladdats tillbaka och hela eländet (som såklart blev så gott ändå så!) stod i ugnen - jag var alltså fortfarande ruskigt hungrig och morrig - skulle jag fixa lite med ett ljusfat. Jag fyllde på dekoren, rosalila "glaskross"-stenar. Sedan jag fick ont i min armbåge har jag ibland varit märkbart fumligare med högerhanden - och VIPS låg flera deciliter glaskross på köksgolvet. BRAAAAA där. Hårda ord och smälla i skåpdörrar. Ilsken dammsugning.

Jojo, det gäller att reagera på det viktiga här i livet...
Givetvis - snabba insikter om min egen löjlighet.

Drottningen av lugn och harmoni, that´s me - not! Kanske borde kika i Medborgarskolans vårprogram efter en kurs i Anger Management? Eller bara börja med Yoga igen? Meditation? Jojo.

Man kan väl konstatera att det INTE är särskilt överraskande att jag har en snart-fyra-åring som stampar i golvet, höjer rösten, gör en mycket ilsken min och gastar "Åååååh, nu blir jag ARG på dig och nu går jag till ett annat rum faktiskt!" och liknade saker. Bara att tugga i sig!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0