En dag på språng

Idag har vi hunnit mycket - men inte här hemma. Här har bara packats upp sisådär tre kartonger (jag) och skrubbats lite altan (sambon). Men därmot har vi gjort en massa på annat håll.

Först var det dags för flyttstädning. Släppte in tjejen men åkte hem och hämtade trappstegen eftersom hennes var för låg. Sambon hann hem tills det var besiktnings-tajm, så jag har inte sett resultatet själv. En sak hade missats, så det ska korrigeras på fredag eftermiddag.

Vi fastnade på stan efter att vi koordinerat oss klart med städtjejen. Frida ville nostalgi-klättra på bockarna i Stadsparaden, sen vips var klockan tio och vi spanade efter taklampa till Fridas rum. Sedan högg vi en drop-in-tid hos frissan så att Frida fick klippa sig.

På eftermiddagen var vi på sjukhuset för att göra EEG på Frida. Hon somnade mot förmodan lätt som en plätt, när jag trollade med sovsångstricket! Hon var toppenduktig verkligen. Det svåraste var att få liv i henne igen efter 20 minuter. Hon var trött som en tappad vante, lilla humlan. Resultatet kommer inte direkt, det skickas till barnkliniken tidigast om nån vecka och sen får väl vi nån slags brev eller så kan jag tro.

Sambon kom hem tidigt idag, så vi klämde in ett besök på Lindholms möbler. Vi reserverade en säng där (!) som fanns i LAGER, gubevars! Men velar lite om vi ska byta tillen annan, så vi avvaktar nån dags till. Men HURRA efter helgen kanske vi kan få sova i rätt rum!

Och avslutningen? En fikastund med fyra goda vänner i Valbo, och en liiiten, liiiiten nyfödd prins. Sä härligt att få prata och skratta och tanka energi - välbehövligt avbrott

 /Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vi lejde också bort städningen. Skönt att slippa åka 7 mil enkel resa för att städa. Jag hoppas besöket på sjukhuset gav positivt besked. Lycka till med möbelvalet!

2011-07-28 @ 17:14:06
Postat av: Jenny E

Marielle: Har man råd, är det vansinnigt värdefullt att slippa städa. Det finns ju att göra ändå...

2011-07-28 @ 23:15:25
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Jenny E

Marielle: Och jag har kompletterat inlägget ang resultatet av undersökningen - vi får inget veta förrän tidigast om ett par veckor skulle jag gissa. Men jag är inte orolig.

2011-07-28 @ 23:16:19
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0