Har Buzzador-testat Knorr Bag of Taste

Nu är det dags igen för mig att agera Buzzador! Att vara buzzador innebär att man ibland får prova olika varor och tjänster gratis, dela med sig i bekantskapskretsen och sedan lämna sin egen och andras ärliga åsikter om produkten. Den enda motprestationen är rapporten jag ska lämna efteråt. Plättlätt!

Den här gången har jag fått prova en kryddmix för kycklig; Knorr Bag of Taste. Den finns i tre smaker - Paprika, Lemon & Herb och Barbecue. Det är dels en kryddmix och så följer det med en stekpåse som man ska joxa ihop allt i. Påsen gör det enkelt, icke-kladdigt och saftigt. Vi har tyvärr bara hunnit prova Barbecue än så länge, men den var helt okej.




Vill du också prova Knorr Bag of Taste? Jag har några provpåsar kvar att dela ut med smaken Barbecue (jag fick det här paketet sent och hade redan gått på semester - otajmat), och kommer att skicka några av dessa till dem som ev. hojtar till om det här på bloggen. Lämna en kommentar här med kontaktuppgifter så mailar jag dig för att fråga om adressen (eller skriv in adressen direkt i kommentaren om du vill). Leverans så långt lagret räcker.

Vill du också bli buzzador? Lämna en kommentar här med mailadress och namn (eller kontakta mig på annat sätt, om vi känner varandra), så fixar jag en inbjudan!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0