Nu har vi flyttat in minsann

Här kommer ett livstecken! Ett trött livstecken, nedknappat i mörkret medan Frida och pappan sussar bredvid sedan länge. Ögonlocken klipps igen hela tiden, så jag ska snart falla till föga jag med.

Nu är det totaltomt i förra lyan. Flytten gick HUR bra som helst! Vädret skötte sig fint, allt kom med, inget skadades (vad jag märkt). Fort gick det också, och avslutades med en trevlig pizzamåltid på altanen. Tack till alla som kom och svettades och kånkade. Vi är så tacksamma för er, alla fina vänner. Grymt jobbat! Och tacktacktack farmorn och farfarn för att ni avlastat oss med en massa Frida-tid så att vi fick ihop det här.

[bilder kommer...]

Man kan väl lugnt säga att det är fullt här nu, vi har ett fullkomligt kartongknökat hem. Det är som ett pussel - ett svårt ett! Dessutom visade sig vår trappa vara ruskigt opraktiskt vinklad och trång - vår 160x200 cm säng gick inte att knöla upp. Följdaktligen nattar vi tills vidare i vardagsrummet, så kan det gå... Det känns lite som att bo i en etta. Compact living! Det gör INTE uppackningen lättare, tro mig.

[bilder kommer...]

Frida sov i sin säng i sitt rum direkt igår, fast hon sagt länge att hon ska sova med oss. Hon snusade hur gott som helst hela natten och hade enligt egen utsago "drömt härliga drömmar".  Bravo! Inatt ligger vi dock på rad i storsängen, hon har haft en liten dipp och längtat tillbaka till lägenheten ikväll. Hon grät och ville yxa sönder det här huset, jojo. Men det lugnade sig som tur var.

Idag hann vi massor, jag och pinglan. Pappan gick till jobbet  (en vecka jobb vankas nu, innan mer semester) och vi fixade. Återlämnade lastbilen, cyklade hem, åt frukost (inklusive hallon från egna trädgården!), åkte till återvinningen med ett fullt lass och skaffade en ny diskmaskinsfrontlucka. På eftermiddagen lånade jag ut Frida till kompisen H, vilket passade fint för spaning efter bland annat säng, utemöbler och grill. Hej och hå!

Mina fötter är jämrarns ömma. Det har varit vääääldigt mycket stå och gå och bära de senaste veckorna och det känns rejält. Aj! Nu har de dock fått vila en stund i soffdivanen, medan jag knappat och surfat. Välbehövligt!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Gud så gött att vara på plats! Nu väntar vi på bilderna :-)

2011-07-26 @ 23:46:38
Postat av: Jenny E

Marielle: De kommer. Nån gång... Inte högsta prio just nu tyvärr, men jag kanske vässar till mig när man minst anar det. =)

2011-07-27 @ 23:46:46
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Stressa inte med bilderna! Vet precis hur mycket ni har att göra, själva är vi inte klara än - efter 2,5 månad... Men det viktigaste är framme ;-)

2011-07-28 @ 17:07:54
Postat av: Jenny E

Marielle: Klara blir man väl nästan aldrig... Sambon är dock mer stressad över röran än jag, så vi får nog sätta lite fart här med vissa bitar iaf.

2011-07-28 @ 23:12:39
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0