Vi har nyckeln!

Idag gjorde vi klart affären - nu är vi med radhus på riktigt! Vi har i alla fall en knippe nycklar, som leder till ett radhus med tomma rum och en liten tomt med låååångt gräs. Overkligt.

Vi var dit och stökade lite direkt i eftermiddags. Frida valde rum, tittade ut genom fönstret och sa mycket nöjd:
- Åh, vad det är VACKERT mamma!

Det ska nog bli bra det här. Fast i bilen hem började hon gråta för att hennes stol fick stanna kvar i huset:
- Neheeeeeeeej, vi skulle inte flytta den ÄN ju, buhuuuu...

Det har varit mycket sådant på sistone, det märks att den här omställningen påverkar henne likaväl som oss.

Imorgon ska vi dra igång hårt och köra flytt nummer ett, bestående av de kartonger vi hunnit packa (rätt många ändå, hjälp vad de tornar upp sig snabbt), några lätta småmöbler och troligen förrådet. Sen blir det takmålning i källaren och nåt mer fix, innan hela-baletten-flytten görs nästa lördag.

Det där himla förrådet, alltså! Jag har rensat och plockat, plockat och rensat - det syns inte ett smack. Det är GALET mycket kvar ändå. Jag får väl göra ett försöka att proppa ihop ett jättejätteförråd in i ett yttepytterum, helt enkelt. Puh. Det blir nog en loppis-vända till för oss nån gång framöver, kan jag gissa.

Sambon har styrt upp baguetter och matig sallad till oss och medhjälparna imorgon, så himla trevligt! Ingen risk för blodsockerfalls-orsakade stress-meltdowns för min del, alltså. Det ska vi nog alla vara tacksamma för, hehe.

Nu - nyduschat natti natti!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Grattis, grattis, grattis!!! Även om det är slitigt när man håller på är det ju i slutändan värt all möda. Vi flyttade i maj och är inte klara på långt när ;-) Allt viktigt är uppackat, E's rum är tapetserat och badkaret på plats! Men vi trivs och älskar vårt hus med alla dess egenheter och sjuttiotalsvibbar ;-) Vi njuter av arbetsrum, klädkammare, förråd med plats för liten fotostudio, lekplats JÄTTEnära, E's egna rum med STOOOR säng, "lekrum" i övre hallen och tvättstuga! Mängder kvar att fixa men vi får ta det lite i taget :-) Eftersom jag ska studera rullar ju inte pengarna in precis... Men vi visste förutsättningarna och ville ändå inte göra allt på en gång utan bo in oss först. Vissa saker är dessutom projekt som kommer att kräva tid som vi inte riktigt har med två småkottar och flera mil till barnvakterna. Ett av de roligaste är att duktiga sambon ska fota en bild på en för oss mycket vacker och betydelsefull plats som vi ska dra upp till en fototapet som fondvägg i vårt stora vardagsrum :-)



Kram och grattis igen! Hoppas att det flyter på för er imorgon!

2011-07-16 @ 03:02:59
Postat av: Jenny E

Marielle: Tack, det har funkat bra idag. Det är härligt med projekt - både avklarade och kommande som man drömmer kring! Tapetlösningen med fotot lät trevlig. Önskar att vi också hade klädkammare och lite mer förvaringsplats... Men nu fokuserar vi på det vi HAR istället. =)

2011-07-16 @ 20:46:01
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0