Efter-kalas

Inför Fridas barnkalas, visade det sig tidigt att ett par av bästisarna skulle resa bort just den helgen. Vi utlovade därför ett litet "efter-kalas", som Frida kallade det. Så fick det bli!

Till sist hade vi tre små gäster på uppsanlingsheatet. Igår var det dags. Konceptet "leka själva, fika och få godispåse" utvecklades vips till komplett barnkalas igen - bara för att det var kul. Nu fanns ju ingen press liksom, haha! Med de tre smågästerna följde tre trevliga mammor som också stannade och kalasade.


Födelsedagsprinsessan tog glatt emot paket.


Det blev väldigt lyckat. Innan barnen knappt kommit startade operation utklädnad och ombyte! Ende killen N hade dock (fullt förståeligt) lite svårt att hänga med i de tre rosa tjejernas orgie i prinsessattiraljer och fevingar.

Vi bjöd på marängsviss med diverse plock i skålar så att man själv kunde välja; två sorters strössel, banan, hallon, maräng, glass, grädde, chokladsås, nånstop... Smaskens. Dessutom vankades bullar och kakor, så ingen behövde svälta direkt om man säger så. Gott-gotti-gott-gott.

Sedan blev det skattjakt enligt karta och ledtrådslappar, en sväng blindbock och såklart en hel del vanlig hederlig lek som vi vuxna inte lade oss i. Och fiskdamm igen. Det är helt facinerande hur oerhört kul det är med knasiga napp! Jag menar - hur länge kan det anses som en överraskning att man ska få upp en toffel istället för en kalaspåse, liksom?! Haha.


Här pågår det skattjakt. Kan den vara här kanske??



Ååååååhhh, kolla SKATTEN!!


Men allt roligt har ett slut. Frida blev som vanligt rätt bedrövad när godisrester och påsar med armbandspärlor skulle samlas ihop, overaller sättas på och skor stoppas fötter i. Hon vill bara fortsätta och fortsätta leka, lilla hjärtat.

Tack alla deltagande för paket och feststämning. Alltid kul att ses! Men efteråt slumrade jag gott i soffan, kan jag säga...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0