Jag ska bara

Jag har ääääntligen påbörjat projektet tömma källare idag.
Motsträvigt måhända, men jag har börjat.

Projekt tömma källare innebär att ta en massa förrådscrap som bara liksom blivit ståendes i en hög i vår källare sedan vi flyttade in, och istället försöka stuva in detta i förrådet (som redan är halvfullt och måste organiseras om), garderoberna i extrarummet och liten skrubb i sovrummet. STUVA är ordet. Vi snackar utrymmesoptimering här, något som av en händelse är min specialgren. Det blir liksom så, när man envisas med att ha alldeles för mycket saker.

Mycket jox är det, som helst magiskt ska trollas bort inför utriving av matta och vävtapet i källaren. Det blev ingalunda tomt där nere idag, men jag har i alla fall börjat plocka med det - så heja mig!  Jag bökade och stökade så pass att jag inte ens såg röken av mastodontspindlarna där nere. De blev väl ivägskrämda, puh vilken lättnad!

Av bara farten har jag nu flyttat om några saker på mittenvåningen. Datorbordet har till exempel fått flytta ned i hallen. Vi måste troligen trycka in lite förrådsjox i pyssel/arbetsrummet (vilket får bli EFTER att vi bytt tapet på fondväggen - gör vi det inte innan blir det aldrig av!) ett tag. Då blir det svårt att använda rummet optimalt på ett tag, så jag kapitulerade och såg till att ordna lite mer arbetsvänlig ställning för dator och kringutrustning nere tills vidare istället.

Jag fastnade i telefon på kvällskvisten, men skulle sedan duscha. Jag tänkte att om jag inte gör det så sent, hinner jag sitta uppe en stund och fixa några foton till bloggen medan håret får torka lite. Sedan skulle jag bara ställa fram några ljus. Och plocka om i ett skåp. Och ta en frukt. Och...

Nu är klockan faktiskt över midnatt.
Och jag är fortfarande oduschad.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0