Intensiv tjejdag

Idag har jag och Frida hängt med varandra hela dagen, medan pappan var på vift hela dagen och kom hem först på kvällningen. Det var superskönt att få så mycket tid med henne, både hon och jag känner av skillnaden mot tidigare när vi hade mer vardag ihop.

Vi startade med att åka till hennes barndans. Sedan hämtade vi en bok jag reserverat på bibblan, och åkte för att lämna tillbaka en present Frida fått som var trasig. Vips tack vare en snäll mamma blev den till en mycket dyrare drömbarbie (hon snubblade över Barbie Merliah från filmen Barbie i en sjöjungfrusaga, med fena som kunde tas av och bli en surfbräda, och hår och tatuering som ändrar färg i vatten - ni FÖRSTÅR väl?! Haha!).

Vi svepte förbi Max för lunch. Där var det familjedag med nån stor tiger-figur som vankade omkring och hejade på kidsen. Med käk i magarna åkte vi hem och kastade upp lite tvätt på linorna i torkrummet. Sedan grabbade vi väskorna och drog till badhuset där vi tillbringade hela eftermiddagen. Mys och skratt och bus, härligt!

Efteråt var det två trötta tjejer som köpte pizza till middag och käkade den framför barn-TV. Latlyx. Frida hann leka lite med sin nya Barbie och skriva kärleksfullt på kortet till H:s present inför barnkalaset imorrn innan hon somnade ovaggad.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0