Lojt läge

En nyårsdag är alltid en nyårsdag. Seg och avslagen, liksom. Man behöver inte vara bakis (vilket vi inte var, alls) och man behöver inte ha sovit extra lite (kanske minus nån timme, jag är ju hardcore-nattsuddare jämt så skillnaden är marginell). Man är trött ändå.

Idag har vi mest bara stökat runt här. Jag diskade alla glasen från igår, förmodligen i gott sällskap med många andra som gjorde detsamma. Sedan har vi hunnit med ett par snöiga promenader, för att lämna och hämta Frida.



Frida blev nämligen inbjuden på lekdejt till sin kärlek, förskolevännen H. Lycka! Det verkar ha varit nån liten fnurra på tråden tidigare. Efteråt summerade hon:

- Mamma, idag ville H faktiskt BARA leka med mig, nästan HELA tiden! Då är det nog liksom så att vi ÄR vänner igen, fast inte lika mycket på förskolan. Jag tror... jag tror kanske att han vill att A ska tro att HAN är H:s bästa vän, när han är på förskolan. Och det gör inget längre, mamma. För vi är ju vänner nu!

Ja jisses. Inte hade jag väntat mig att få lyssna på snack om kärleksproblem innan hon fyllt fem, direkt.

När vi kom hem, skrapade vi ihop till en snögubbe. Som vintern beter sig i år, är det bäst att passa på när snön finns där. Innan idag var det soptorrt på gatorna, nu ligger ett vitt lager igen. Men nån sa att det ska regna hela dagen imorrn...

 
God natt där ute, på årets första dag!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0