Balettavslutning på riktigt

Igår hade Frida sin sista balettavslutning, för nu har hon balettdansat klart. Som vanligt var det trevliga uppträdanden och massor med söta kids. Frida är glad och modig och gillar att uppträda. När allt var slut, gick Frida inte direkt av scenen som alla de andra kidsen, utan över till sin balettlärare och kramade om henne hejdå. Fint! Jag hörde då en förälder säga i raden bakom oss att Frida är så varm och hjärtlig - det kändes gott i mammahjärtat!
 
 
 
 
Hon kommer att sluta med både baletten och simningen nästa termin, så nu får vi se vad det blir för något annat hon vill göra istället. Gympa kanske, om hon får plats i någon grupp.  Till en början går hon nu på skridskoskola december-februari. Tidiga söndagsmornar drar hon och pappan iväg på det, medan den morgontrötta mamman hasar hemma (läs: och sover, förmodligen).
 
Ha en fin vecka! Sista racet mot jul nu. Gudarna ska veta att det finns att göra... Men för många (till exempel oss) blir det en hel del ledigt över helgerna sedan, tack och looooov!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0