Beläst brutta

Frida har varit på skolbibblan i veckan. Hon lämnade tillbaka en faktabok om oväder, och kom nu hem med "Hur blev jag till?", en faktabok om hur ett barn blir till och föds.
 
 
Jag är inte förvånad, tvärtom. Men på de andra barnens hyllor låg böcker om Mulle Meck eller små feer...
 
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Sofie

Gud vad kul! Så är min son med, lånar helst fakta böcker. Bor i USA så det blir mest engelska böcker när han lånar. Men vissa svenska som man kan låna ner på läsplattan, tyvärr inga fakta böcker. Om du har bra tips på fakta böcker för en sju åring skulle jag verkligen uppskatta det, så jag kan be mamma köpa och skicka. Hon är äldre och har svårt att välja böcker på nivån för en sju åring. Han älskar historia och naturvetenskap. Tack på förhand.
Sofie

Svar: Tack för din kommentar! Jag kommer just nu på "Min första..."-serien, massa olika delar: http://www.adlibris.com/se/sok?q=Anja%20Baklien . Och " Viktiga kartor för äventyrare och dagdrömmare", av Sarah Sheppard. Den har jag bara bläddrat i men den verkar fin! Sarah Sheppard är toppen överlag med sina dinosaurieböcker också. Barna Hedenhös kanske? Den är ju liksom historia, mycket fakta och saga i ett - har ni kollat den svenska julkalendern om Hedenhös på play i år? Den är bra tycker vi här!
Jenny

2013-12-14 @ 05:30:49
Postat av: Sofie

Tack för tips. Ja, vi kollar julkalendern varje dag. Så himla bra med dator etc, då spelar det ingen roll var i världen man bor!

Svar: Precis, det är ju perfekt!
Jenny

2013-12-16 @ 03:19:30

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0