Hipp hipp hurra för den ena och den andra

Vilken härlig helg vi haft! Veckan innan var gaaalet jäktig (därav tyyyssssstnaden här), och den här veckan har börjat rätt hektiskt också. Men helgen har varit en socialt vattenhål och jag är tacksam för allt fint jag har i mitt liv.
 
Först slutade jag tidigt på fredagen för att åka med Frida på astma-uppföljningskoll på sjukhuset. Det gick fint, och så fick vi lite lägeskoll på hennes växtkurva av bara farten; hon väger 27,2 kg och är 122,5 cm lång numera. Resten av eftermiddagen tillbringades med att utföra sjuttiofjorton ärenden bland annat på IKEA.
 
På lördagen var det min födelsedag. Jag envisas med att inte kläcka ur mig saker som "Nu fyller jag 27 igen!" som så många andra i min ålder gör. Det är inte så att jag saknar åldersångest, tvärtom (både utseendemässigt och existentiellt...), men jag känner mig extremt medveten om att man inte kan ta något för givet och väljer därför att tacka för att jag fått ett helt år igen och fira det.
 
Den här gången fyllde jag fyrtiotre år, minsann. Rätt obegripligt att jag hunnit bli så gammal - hur gick det till, liksom? Restaurang-företaget på jobbet fyllde år dagen innan mig - samma antal år. Hela bygget var fyllt av ballonger med trycket "Fira vår 43-årsdag!" Haha, så lägligt.
 
 
Jag är så tacksam för all uppvaktning och omtanke jag fått under helgen. Besök, paket (en massa fina saker, TACK - men jag har inte fotat en enda av dem för ovanlighets skull!), skickningar på posten, telefonsamtal, sms och en storm av vänlighet på Facebook. (Jag är lika tacksam för det som i fjol!) Härligt!
 
Tack från hjärtat, alla som medverkat till att göra min helg speciell. Kram till er!
 
Jag fick fikabesök av några tjejkompisar på lördagskvällen, inklusive en hund och en 3-årig dotter som följde med. Jättetrevligt med prat och Så mycket bättre på TV och massor av ost och kex och salami och annat smaskens. På söndagen vankades söndagslunch-firande med andra fina vänner och deras barn och skratt och god lax-räk-avokado-pasta. Myyyysigt! Bra tillfällen att komma sig för med att bjuda hem folk.
 
Årets frukostbricksros - ljuvlig!
 
 En avbruten gerbera fick Frida gratis på blomsteraffären - den lyser som en sol!
 
På söndagen var det fars dag, så då var det sambons tur att uppvaktas istället...
 
 
...och så var vi till svärfars på kvällen och fikade jättegott och firade honom. Sedan hade vi liksom firat klart för den här helgen, då övertog mer vardagsrealistiska inslag som tvätthängning och diskplockning innan det var dags att sussa.
 
Ha en bra vecka!
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0