Tredje gången gillt, men nu är det färdighäxat

Idag har vi haft lite höstlovsledigt, jag och lillpinglan. Mysigt!
 
Jag var dock tvungen att cykla en snabbis till jobbet och dessutom handla. Frida hade ingen lust att haka på, så då stannade hon hemma. Hon gör det ibland numera, och det funkar toppenbra. Jag ringde några gånger såklart och kollade läget, men hon var hur nöjd som helst. Hon är tuff, den här tjejen; hon har inga problem att vara solo hemma. Tvärtom gillar hon det, och hon gör (nästan) inga hyss heller. Och så ringer hon när hon vill något. Det är grymt smidigt att börja kunna överlappa logistikluckorna så enkelt.
 
Min lilla shoppingrunda resulterade förutom käk även i en sista-minuten-uppryckning av höstpyntandet på bron.Tyvärr fick jag inte tag på någon stor pumpa att göra pumpalykta av, men man tager vad man haver så att säga.
 

I brist på stora pumpor, fick det blir småpumpor i år istället...
 
...och lite ljung fick ta sommarväxternas plats i samma kruka.
 
Mesta delen av den här dagen har Frida pysslat Halloweenkort. Idag var ju rätta Halloweendagen, och hon var bjuden på fest hos en klasskompis där de skulle gå på "bus-eller-godis-runda" under kvällen. Då tycker jag det är trevligt att ha med sig något att lämna till dem man stör.
 
Hela skörden - bra jobbat. Jättefina kort, heja Frida!
 
Ett litet urval kort i närbild. Hon har klippt, klistrat, skrivit och ritat. Imponerande!
 
Till sist var det dags att dressa upp igen för Halloweenfest. Tredje gången gillt för häxutstyrseln att åka på - sedan är åtminstone mamman mer än nöjd med utklädandet... Puh.
 
 
 
 
De var fyra tjejer från Fridas klass som var hembjudna till en femte. Inte så många ungar, men ändå high life och full rulle! Jag hämtade hem en mycket nöjd jänta, som dessutom fick besöka farmorn och farfarn samt några grannar för bus-eller-godis-påhälsning innan det var alldeles slut för dagen. Vi hann också med ett par omgångar av det "skräck-memory" som Frida fick i present av farmorn och farfarn (tack!).
 
Happy Halloween därute! Och god helg!
 
 
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0