Vabbruari är här

Igår fick Frida huxeliflux feber. Det bidde varken skridskoskola eller gymnastik, utan en hemmaheldag med en kaminvarm skrutt i pyjamas med mestadels soffhäng. Hon klämde till och med två timmars sovstund mitt på dagen - DÅ vet man att hon är kroknad, för det händer inte ofta.
 
Idag blev det alltså VAB-tajm. Årets första. Febern har hållt i sig stadigt även idag, men lite lägre. Jag har lyckats krångla henne genom duschen och fått på myskläder i alla fall, och hon har varit betydligt mer aktiv. Skönt!
Kände mig liksom delaktig i nyhetsflödet i morse.
 

För att fly TV och iPad en stund hittade vi på annat att göra, t.ex. hederligt Othello...
 
...och så pysslade Frida ihop en liten strumpkompis.
 
Jag vabbar vidare imorgon, så får vi se om hon piggar på sig ännu mera då. Dagens bedrövelse var att missa skridskoeftermiddagen med klassen - men det visade sig ett skridskoutflykten liksom töat bort, så Frida var rätt (osnyggt) nöjd att slippa missa den! Men veckan innehåller mer kuligheter som hon inte vill missa, så vi håller tummarna för att det inte blir så långrandigt (och det gör nog mina arbetskamrater också...).
 
(Fast alltså - det här är ju den bra sortens vabb. När det inte är kris och panik, när man kan mysa ihop och göra trivsamma saker. Jag tar till exempel hellre en långdragen feber än en kort och intensiv magsjuka (peppar peppar...) som lika gärna kunnat vara alternativet! Så jag tackar och tar emot.)
 
Ha en bra vecka!
 
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja vår minsting har lite feber oxå…bara 4 v gammal o redan sin första förkylning, trist! Men bra tips med pysselstuga…nästa VAB med storebrorsorna blir det nog en strumpa eller två här också ;)

Toppenidé o hoppas sötnos kryar på sig!

Kram kram

Svar: Tack - idag var hon piggare så imorgon blir det skola om hon inte hostar lungorna ur sig inatt. Stackars lillparveln som blivit förkyld så snabbt! Krya. Kram!
Jenny

2014-02-05 @ 11:45:40
URL: http://gyllner.net
Postat av: Madelené Gyllner

Tack J <3

2014-02-06 @ 10:01:11
URL: http://denlillarodastugan.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0