En vecka in i nya året - hej vardag

Jag vet inte riktigt vad som hände, men POFF så har det gått en hel vecka in i nya året utan ett endaste blogginlägg! Jag hamnade i träda på något vis.
 
Vi hade morfarn på besök några dagar direkt efter nyår. Vi var bland annat på shoppingrunda för att styra upp inköp av ett gäng försenade julklappar till Frida. Vi var också och käkade sushi på vårt stammisställe, besökte järnvägsmuseet och tog det piano här hemma. Ett par dar går så fort!
 
Frida som muttrat lite över att hon inte fick gå iväg och leka med nån kompis (ett ständigt tjat om det här hemma!) när vi hade besök, blev minsann ändå alldeles blank på ögonen och mungiporna åkte nedåt när morfartåget åkte ur synhåll. Jag frågade hur det var fatt? "Saknar!" fick jag till svar av en liten darrig stämma. Gullnos!
 
Morfarn och jag hängde på stan med en glad liten kanin. Inga konstigheter.
 
På lördagen tog jag med mig Frida och hennes kompis S och gick på badhuset. Vi hade en mycket trevlig dag ihop  - tur att jag gillar att badhusbada jag med och orkar leka loss med dem!
 
Tajmade en märkligt lugn stund i bassängen - egntligen var det proppat med folk!
 
Tjejerna var så glada att ses att de inte ville skiljas åt när det var dags att gå hem. Visst; S fick haka på oss hem för mer lek och middag. Sedan stack jag iväg på bio med min vän M (såg Philomena och grääääääät en hel massa!), och när jag kom hem några timmar senare hade den lilla middagsgästen förvandlats till en övernattningsgäst. Kul! Vilken lycka att få bara fortsätta och fortsätta mysa, när man har sådär kul. Tjejerna höll väldigt bra sams hela dagen och kvällen och somnade utan större krångel, så det var bara trevligt alltsammans.
 
På söndagen var vi bjudna på fika till L och hans nya tjej. Eller nya och nya... De har hängt ihop nåt halvår eller vad det är, vi har bara inte lyckats få träffa henne ännu. Men nu blev det äntligen av och vi hade en jättetrevlig stund hos dem!
 
Frida provar Ls gitarr.
 
Måndagen var luuuugn och skön. Sambon hängde med goda vänner, och Frida hade en grannkompis här i stort sett hela dagen och de lekte så där fantastiskt bra så att man aldrig vill avbryta dem. Härligt! Jag kollade ikapp på en massa play-TV och tog det piano, så skönt! Jag tittade på tomtarna och tänkte att jag borde göra ett ryck och plocka bort dem... men nä. De fick hänga med lite till.
 
Idag har Frida och jag njutit av en sista lyxig sovmorgon och mysbyxhasardag här hemma, en bonus tack vare studiedag på skola och fritids. Nu är det dock tajm att hoppa i säng även för mig, för imorgon ska de här dygnsvändartjejerna in i vardagsrutinerna igen. Det blir antagligen lika trögt som att försöka trycka in en fyrkantig kloss i ett runt hål... Men efter ett par trötta mornar brukar det ge sig själv. Och så mjukstartar vi ju, för om tre dagar är det helg igen!
 
Ha en fin vecka därute.
 
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0