Helg och hosta

Plötsligen var det söndag kväll.Vart tar veckorna vägen??
 
Just nu sitter jag liksom själsligen omkullvält, efter att ha "play-at" avsnittet med Kristian Gidlund på Jills veranda. Så  många tankar och känslor och tårar! Jag har sparat lite på det avsnittet, det måste ses med rätt sinnesstämning kändes det som. Ikväll var det läge - idag hade jag inget emot att gråta ur mig en skvätt, så då tog jag mig an just det programmet. Sååå bra! Se det. Och gå och krama de ni älskar lite extra.
 
I helgen var det sportlovsledigt från Frida-aktiviteter, det var ganska skönt tycker jag. O-inrutat. Istället var hon och pappan på lågstadiedisko på Helges i lördags! Härligt med mystid för dem, och tydligen hade det varit riktigt kul med tävlingar och spel och dansstopp som visst Frida vunnit. Båda var nöjda efteråt.
 
Tyvärr har lilla fröken (och i viss mån även jag) tätat igen i luftrören igen i helgen. Jag kraxar mest lite, men idag har Frida både nyst, snörvlat och hostat ganska illa. Inatt var hon vaken en och en halv timme hostandes. Hon har ingen feber (ännu i alla fall...) men vi får se hur det verkar inatt och imorgon bitti om det blir skola eller ej. Håller tummen för att vi slipper vabba.
 
Ha en fin vecka!
 
/Jenny
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0