Glad helg

Hörrni, det är fredag. Så mycket fredag att jag slutar nu och trampar till dagis om båra några minuter! Känns grymt skönt. Helg helg helg, shalalalaaaa, helg helg helg, shaaaalalalala! Kanske kan jag styra cykeln lite stabilare nu, än på vägen till jobbet. Då kom jag nämligen från ett besök på hälsocentralen, där jag gjort spirometri. Händerna var alldeles skakiga, lite obehagligt!

(Spirometri är en andningsmätnings-tjolahejsan där man får andas på olika vis i en apparat, sedan ta två (extra stora och koncentrerade) doser Bricanyl och andas igen. Tanken är att kolla om jag har astma - dagens resultat gav inget entydigt svar. Ska mäta klart hemma också med min PEF-apparat nån vecka till, sedan träffa läkare i mitten av maj. Hur som helst. Av luftrörsvidgande Bricanyl blir man ganska darrig och får lite ökad puls, en mycket märklig känsla som höll i sig tre-fyra timmar.)

Det är strålande väder och det har dom tydligen lovat både lördag och söndag. Sweet. Väldigt trevligt (förutom när det gäller pollenreaktioner, men man kan inte få allt!). Imorgon har jag en kompisdate inbokad i Ockelbo för mig och Frida. Familjegympa blir det också och kanske en husvisning om vi kommer oss för. Känns härligt att ha saker att blicka fram emot. Jag vet inte varför, men jag känner mig extra fredagsglad idag.

Ha en skön helg och KRAAAAAAAAM till morfarn som fyller år idag. Du finns i våra tankar, även om födelsedagskramen får bli på distans!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej!

Man känner sig precis lagom hurtig när man cyklar tycker jag, med typ 15 kilo extra bakpå och fem kilo i cykelkorgen!

Jag har också använt bricanyl i en period och fick värsta hjärtklappningen utöver darrningar och ökad puls. MYCKET MYCKET obehagligt, hjärtat bara rusade... Men biverkningarna blev bättre efter ett tag.

Ha en härlig helg!

Marielle

2009-04-24 @ 21:45:21

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0