Hurtigt

Idag fick vi en halvtimme över på morgonen (den lilla tröttnöten som somnade tidigt igår, vaknade tidigare än vanligt idag!). Den nyttjade vi till att cykla till dagis och jobbet! Mycket friskt och härligt. Det var bara tre-fyra grader ute i morse - tur det, för jag blev svettig ändå. Jag är hopplös med det där. Folk tittade en del när jag sen rulllade sista biten bara iklädd tunn tunika - en viss avsvalning krävdes, innan det kändes bekvämt att göra jobbentré!


Blir nog varmare ute på hemvägen, igår var det fortfarande 15 grader varmt vid midnatt! Men då är det mest nedförsbacke, haha. Och inte lika jäktigt. Ska dock stanna till på stan och hämta ut en PEF-mätare på hälsocenttralen. Den mäter andningskapaciteten - meningen är att kolla om det är astmavarning på mig eller inte. Man ska tuta i den där 3 ggr per dag i minst en vecka och sen kommer domen! Typ.

Nä, nu ska jag faktiskt FIKA på resten av min fikarast!
/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Visst är det härligt att cykla! Men innan jag skaffade cykelkorg var det mest besvärligt... Nu finns det plats att lägga jobb- och dagmammeryggsäcken. Fast E vill helst bara cykla TILL dagmamman och inte hem, underligt fenomen...

2009-04-20 @ 23:47:55
Postat av: Kristin

Sööööt!!

2009-04-22 @ 12:47:10
URL: http://blogg.alltombarn.se/Kristin

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0