Innehållsrikt

Idag har det verkligen hänt mycket. Det kändes inte så först precis... Vi hasade runt länge i mysbrallor här och kom oss inte ens ut på förmiddagen, trots ett strååålande väder och typ 15-20 grader ute. Pappan och Frida bakade däremot tunnbröd. De hade så himla kul under tiden! Jag säger det igen - pappan i familjen är sååå mycket bättre på att bara GÖRA saker, istället för att förstora dem till ett projekt (som därför titt som tätt inte blir av). Jag skrattade åt Fridas sköna kommentar, medan hon rörde ihop degen. Jag sa "Rör runt runt, länge". Hon svarade "Som en snigel, mamma!". Barns associationer är så konkreta, säger så mycket om deras begreppsvärld!


 


Lagom tills brödet var klart, hade jag fått i Frida lunch och ned i sängen. Vältajmat, eftersom vi fick trevligt lunchbesök av W, G, A och V som var på väg söderut.  Vi lyckades duka upp ett helt okej blandbord till slut (inklusive typ laxrullar med wasabi och avocadohalvor med räkor!), efter att först bara ha trott oss kunna bjuda på sill och köttbullar. Lilla blommisen hann precis sova alldeles lagom, innan hon yrvaken vinglade upp väckt av en massa nya röster!

När gästerna kört vidare, tog vi och brorsan oss äntligen ut. En biltripp till Högbo Bruk, för en strospromenad i solen! Vi startade med att snabbkika på några snuttar av Gästrik konst (ett evenemang med massor av konstnärer som ställer ut på olika platser under hela påskhelgen) innan de stängde. Var in på Björk & Berries och fick näsan full av gudomliga dofter. Sedan hann vi även kolla på ankor och får och lajja i lekparken (Frida klättrade upp och åkte stooora rutschbanorna nu!). Vi njöt av sol på näsan och luft i lungorna. Härligt!


   
(Som ni kanske förstår, är det morbrorn som är med på bilderna här!)

Ikväll har vi käkat gott, hyrt film och slöat. Jag borde ju ha packat, för morgon när lillebror åker hem drar vi en snabbtur norrut. Vi är lediga ett par extradagar, som ska nyttjas till att besöka gudmormor A och morfarn lite kort. Har jag tur får jag tänderna kollade också! Men frågan är när vi kan tänkas komma iväg, mitt småstörda kontrolljag brukar ju normalt sett packa länge och väl och det ges inte riktigt utrymme för det imorgon. Men det fixar sig, vi ska ju dessutom inte vara borta länge alls.

Nu - natt! Very much so.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0