Spekulanterna

Vi har alltså varit på två husvisningar idag. Våra första. Ett nästan-kedjehus ute på vischan och ett bostadsrättsradhus nära stan. Båda helt okej, småsaker hit och dit, både fördelar och nackdelar med bägge. Inget solklart "Jaaaaa, det här är MITT hus!"-moment, riktigt. Kanske lite mer så på radhuset för min del än för sambons... Men vi klurar nog lite på det hela och snokar vidare på Hemnet.

Jag är så trött nu att jag nästan tippar av stolen. Skulle skriva tidigare om husspekulerandet, om att Frida fick en busstund hos farmorn och farfarn med faster A och kusinerna medan vi mäklarfrotterades, om vårlig blomplockning med små tvåårsfingrar, om att vi fick middag bara sisådär ivd upphämtning av lillfröken och om annat ditt och datt. Men så blev jag kidnappad. Av John Blund. Eller nej förlåt, James Bond skulle det ju vara!

Har just sett nyaste Bond på DVD. Hm - sådär, va? Hysteriskt snabba klipp, så pass att min hjärna inte riktigt orkade med. Om det var tröttheten (jag fick lov att vika tvätt på slutet för att hålla mig vaken) eller en obotlig hjärnförtvining orsakad av att sedan två år ha tänkt alldeles för få vuxentankar - ja det framgick inte. --hahaha-- Hur som helst orkar jag inte riktigt författa mer nu! --ler-- Det får bli några bilder istället. Jag har hört att de säger mer än ord ibland! Inte för att jag testar så ofta, hahaha.


 
Busblomman plockar småblommor!

Nu kallar sängen med HÖG röst. Idag sitter för ovanlighets skull även sambon uppe och ugglar... Men för min del blir det inte många minuter till. Kommer att svimma i samma sekund jag slutar borsta tänderna... Kramilur!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0