Tid med morfarn och andra goa

Frida och jag spenderade alltså en vecka hos/med morfarn, som avslutning på sommarledigheten. Först några dagar i Bollstabruk, förhållandevis ihopträngda i hans etta. Det funkade rätt bra. Morfarn jobbade och vi socialiserade i 190 knyck så vi trängdes mest på natten, typ. Men den svängen har jag ju redan skrivit om.

I mitten av veckan åkte vi till Östersund, till M och till gemensam-lediga dagar med morfarn. Mycket skönt! Vi hann verkligen umgås den här gången. Sedan kanske jag (alltså fröken kink) personligen tyckte det var liiiite roligare att strosa på Jamtli och ha det gött ihop på fredagen, än morfars-ärende-raiden vi körde till elbutiken, Jula, Bygg-Max och systemet på torsdagen, haha. Frida? Ja hon är ju nöjd med det mesta, alltid hittar hon nåt att roa sig med! Hon klagar inte, nästan aldrig nånsin, bara hon får vara med.


Frida håller sig sysselsatt på Jula, nemas problemas.


Himlen var häftig på torsdagen, när vi närmade oss brokrönet på väg in mot stan.

Som bonus fick vi dessutom tillbringa mycket tid med M:s barn och deras respektive. Det var efterlängtat, eftersom vi bara hunnit umgås med dem några få gånger tidigare. De är härliga och trevliga och roliga alla fyra, och jag är glad att få vara med och lära känna dem lite mer! Jag är tacksam för att de kom, och för att M orkade dona och fixa middagar för hela gänger två kvällar i rad! Dessutom tillbringade vi alla några varma lördagstimmar ihop på en älgfarm utanför stan - men mer om det i eget inlägg... Som om inte allt det var nog, drog de med mig på bio på lördagskvällen, härlig lyx! Medan jag såg "Sommaren med Göran" höll Frida igång M och morfarn - för somna, det VÄGRADE hon. Jag kom hem kl 23.20 till en ganska vindögd liten dam...

Frida trivdes finfint däruppe, for runt, ut, upp och filurade omkring. Pratade hål i huvudet på M och morfarn, minst sagt. Hon infiltrerade sig hos grannbarnen och deras studsmatta - där fick hon toknöjd leka i över en timme på fredagskvällen, medan jag fick chans att duscha och husfolket styrde upp middagen. Guld! Alldeles utanför knuten betar ett gäng kossor, som Frida och morfarn spanade på. Det visade sig vara ungtjurar hela bunten! De höll sig på sin kant, men var väldigt nyfikna.


Kooooossera, kooooossera... Svårt att umgås när ingen vill/kan/bör gå för nära elstängslet!

Lite kultur, många kramar, massa prat, god sömn, lite bio och lugn och ro. Det kändes som om vi varit borta läääänge, när vi väl damp ned hemma i vardagen igen. Skön känsla! Bra avstamp inför "blåveckorna" som nu kommer som ett pärlband...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0