En liten paus kan man säga

Jag påbörjade det här inlägget hos farmorn och farfarn, mätt som en plätt efter att ha blivit bjuden på middag (tack!). Hade kollat på deras fina semesterbilder och längtat lite efter att sticka till värmen nånstans. Väntade på att sambon skulle få fast takboxen på vår spruttibangbangbil. Sedan vankades lite fika, och efter det skulle vi rulla hemåt. Då blev det plötsligt POFF kolsvart! Nån säkring hade gått och det blev nån extra halvtimmes frist i soffan.

Vi kom iväg så pass sent därifrån, att vi åkte direkt till Gävle Bro för att vänta in Stockholmvänner på väg norrut. Julklappspåsar skulle bytas och kramar utdelas - vi hann med en varmkorv och lite småprat på Statoil också faktiskt! Frida hade inte somnat utan spedade runt med deras två barn som en tok. Man kan lugnt säga att hon slocknade gott i bilen sedan, typ kl 21.45. Jaha, så var det med ledighets-ovanorna, de satte sig snabbt, haha.

Sambon har just lagt sig, själv räknar jag helt kallt med minimalt med sömn. Gäääääsp. Man kan ju milt sagt säga att det finns en del kvar att göra! Ska slå in resten av julklapparna, vilket tar tiiiid om man vill göra dem extra specialfina som jag gillar! Och så packa prylar till en liten kort jultripp till sambons systrar i Stockholm. Det ska bli mysigt! Imorgon förmiddag drar vi, efter (förhoppningsvis) en frukost med tända ljus och morgon-klapps-öppning.

Just ja, dessutom borde jag ju plocka undan åtminstone det värsta kaoset (för det är TOKstökigt verkligen!) och tomta lite här hemma. Ehhhh... Känns lågprioriterat i sammanhanget. Konstaterar att det är ett jäkla bra trick att komma hem sent när man borde städa, för man kan ju inte slamra med dammsugare och skramla runt alltför mycket på nattkröken!

Vet ni vad? Nu är det julafton. Klockan är över midnatt. Iiiiiih!
GOD JUL till alla er därute!!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0