Hemmadag

Vi fick en trasslig natt med många uppvakningar, och väldigt trångt sovläge intill en sprattlande, klängande liten snarkis. Vid 2-3-tiden nån gång konstaterade vi att Frida hade ont i örat, så då pytsade vi i lite alvedon och fick det något lugnare.

I morse var det svårt att veta läget. Jag gick upp i tid, duschade och gjorde mig klar för jobb. Men nåt jobb blev det inte! Fast jag velade mycket hit och dit - det var inte solklart VAB-läge.

Frida vaknade med gråt, var ledsen hela morgonen och verkade allmänt på tvärsen. Kollade tempen i öronen och det visade feber i ena men inte i det andra, skumt - men så var det när hon hade öroninflammation förut också... Fast riktigt så illa verkar det inte nu, även om hon fortfarande gnäller lite och klagar tydligt om man trycker på örat. Tempen i rumpan visade 37 grader, så nån riktig feber har hon inte. Men hon är snuvig och hostig också, och pyttelite röd i ett öga. Framför allt är hon gnölig och skruttig, inte på topp.

Hm. Det känns som om Frida skulle få det tufft att klara dagistempot idag, när hon är en gny-potta som tiggt efter napp hela morgonen (fast hon slutat)... Jag valde att stanna hemma med henne, med hopp om att en lugn dag kan generera en unge tillräckligt pigg för dagis imorgon!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0