Lussepartners in crime

Den här dagen började sååå skönt. Frida vaknade först 06.40, lite väl tidigt för en tjej som lade sig minst en timme för sent igår... Mamman manade till att somna om, men det gick trögt. Småprat, ålning medelst hasning och småprat igen utövades av lillkorven i mitten av vår säng. Vi vuxna slumrade lätt avsvimmat till i de tysta pausarna... Men så plötsligt - lagom till att jag tänkte ge upp och rassla igång mig - så sov hon igen! YES! Det gav en sovmorgon till 09.40. TJUGO I TIO. Fatta vad underbart!

Idag snöade det lite lätt, lagom så att marken blev lite spräckligt vit (och hal!). Vi rullade norrut och har haft en mysig eftermiddag i Ockelbo. Vi käkade lussefika, överlämnade present, mådde gott och försökte kommunicera mellan ljudet av tre yra barn... Vi avvaktade med hemfärd tills det var nattningstid för Frida, det är ju stört omöjligt att hålla ett barn vaket under 30 minuter mörk bilfärd på sen eftermidag efter stöjsig lek! Av bara farten hann vi alltså med gemensam middag där uppe också. Tack för en härlig eftermiddag!

Vi fick lite lussning, av två fina, goa, söta, sångglada tjejer. De var så puttinuttiga så! Det märktes att lilal I hade övat sånger och framträdande, för hon kunde allt - låååånga verser satt som en smäck! Men även Frida kunde vissa sånger, och de var så duktiga på att stå och gå och inte skojsa bort alltihop. Ja, förutom på slutet då... Haha, vilka sköningar!

 


Hm. Jag tror det där med att falla ned på alla fyra när hon vill spexa lite är nån slags busig pose som Frida kör med just nu... (Kolla föregående film och jämför!)

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0