Obegripligt...

...att det redan är den 19 december. Jag hinner inte med! Framför allt inte i tanken. Ja, än mindre praktiskt - men den biten har en tendens att ordna sig till slut ändå. Faktiskt. No panic.


En nymornad Frida pinglar med sitt änglaspel


Vi har en cool morgon här, med lite sovmorgon (tack lilla guldunge!), långsam frukost, lek och läsning. Skönt! Pappan är på klappjakt nu. Kanske kommer han hem med en gran också, och jag övar på att släppa kontrollen för egentligen vill jag ju vara med och välja! Vi tjejer ska ut på shoppingraid igen på eftermiddagen, är det tänkt, efter att vi skjutsat pappan till julavslutning med jobbet.

Eller julavslutning... Pappan skulle ju ha blivit arbetslös till nyår (beroende på ändrade förutsättningar för hans arbetsgivare), så det blir avslutning helt och hållet kan man säga! Han ska bara jobba på måndag också, sedan är det finito. Men glädjande nog lyckades han härom dagen kirra ett vikariat januari-maj på ett annat ställe, så nu kan vi pusta ut ett tag igen! Skönt.

Nu ska jag surfa lite efter julklappar - jag har ett par online-idéer som ska undersökas. Sedan krävs snabbdusch och lunch för att hamna i fas!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0