Ömhetsbetygelser

Frida är härligt nog väldigt generös med kramar, pussar och närhet för det allra mesta. Även till folk hon knappt känner - något som kanske uppskattas i varierande grad av mottagarna! Ibland händer det i och för sig numera att förrådet tar slut liksom.

- Nu har jag bara EEEEN puss kvar, mamma! Den ska jag spara.
...eller...
- Nu har jag EN hård kram kvar. Bara EEEEN hård.

Som tur är kan man oftast få fylla på, genom att GE henne några pussar eller kramar! Haha.

När man ska skiljas åt, ska det först delas ut en puss och en kram. Sedan går man lite isär och då tillkommer en slängkyss och luftkram ckså, med tillhörande Mmmm-ljud. Om hon har pratat i telefonen med någon, avslutas alltid samtalen med att hon smack-pussar på telefonen och kramar om den med ett Mmmmm-ljud även då. Det är noga att man sköter de här ritualerna, annars kan typ himlen ramla ned och jorden gå under. Eller i alla fall kan den lilla söta bli topp tunnor rasande arg och otröstligt ledsen!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag tycker att det är helt fascinerande att två tjejer som bor på var sin sida om Sverige, födda med ca en veckas mellanrum och med olika föräldrar kan göra saker så lika, oberoende av varandra!!! Vår E gör preciiiis likadant när hon avslutar ett telefonsamtal, exakt! Hon berättar också ibland att hon inte har några kramar kvar i armarna eller att det inte finns nån puss i magen ;) Fantastiskt härligt ålder de är i nu, skulle ibland vilja stoppa tiden för att kunna njuta av detta läääänge. Men det gör man väl kanske senare också, i det som kallas minnen?



Ska julstöka vidare, paketinslagning till nyfiken tjej väntar. Och lite finputs. Och lite dekorationer. Och lite... Kan bli en lång natt.



Julkramar Marielle

2009-12-23 @ 23:56:44
Postat av: Jenny E

Marielle: Med tanke på hur vi håller på just nu på nattkröken, är det visst inte bara småtjejerna som gör saker ganska lika? ;-) Haha. Hoppas du hinner och orkar allt det där småjoxet som är kvar, och får en riktigt god jul sen!

2009-12-24 @ 00:24:25
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0