Tålamod är inte min bästa gren

Frida och jag skulle försöka få på belysningen och några "Frida-vänliga" pynt på granen innan hon somnade. Jo hejsan. Jag är helt svettig. Lamporna sitter helt crazy och måste placeras om - det är ju kul om inte kontakten hamnar mitt i trädet liksom. Gaaaah. Svär så det osar åt granen just nu, kan jag meddela.

Det är så SJUKT jobbigt att göra om alltihop. Speciellt om man måste ha långärmat och handskar för att inte klia ihjäl sig sen, och om man ÄNDÅ kliar ihjäl sig eftersom granen barrar helt sinnessjukt mycket (det kommer inte att vara nåt grönt kvar när den är färdigklädd!), och om man får barr i håret och innanför tröjan och på handlederna, och om granen börjat luta igen, och om man måste ta en paus för att (alldeles för sent) natta julgranspysslarsprallig liten tös, och om man måste ta allergimedicin för att stå ut för att ögonen börjar klia. Puuuuh.

På´t igen. Perkele.

/Jenny

Kommentar lite senare:
Ljusen är uppe på nytt OCH jag har min mentala hälsa någorlunda i behåll. Tyvärr upptäckte jag att sladdarna hamnat lite väl mycket på "framsidan", för det jag tänkt ha som framsida visade sig vara det glesaste stället... Men det får gå, ändrar lite på de nedersta lamporna kanske. Kompletterade med en "modern" ljusslinga som vi inte orkat sätta upp på balkongräcket i år, ska nu på med lite pynt och sedan natta mig. Kanske kommer fotobevis imorrrn eller så!

Kommentarer
Postat av: Ull!s

Men Jenny Jenny, man ser alltid till att kontakten kan få kontakt innan man sätter fast lamporna,. HAHA ;)

2009-12-20 @ 21:39:55
URL: http://flimmra.blogg.se/
Postat av: Jenny E

Ullis: Det gjorde jag, fast sen ballade det ändå ur! Svårt med en liten illrig medhjälpare och världens tröttaste gran...

2009-12-20 @ 21:55:28
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Victoria

2009-12-20 @ 22:13:33
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Rösta i min blogg, vem som bar klänningen bäst :)

2009-12-20 @ 22:20:08
URL: http://beno.blogg.se/
Postat av: Ull!s

Haha, ok - jo, med små medhjälpare får man bra "hjälp" :D

2009-12-20 @ 23:33:53
URL: http://flimmra.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0